AKP’li isim aday gösterilmeyince ateş püskürdü: Ağır bedel ödeyecekler

AKP’li isim aday gösterilmeyince ateş püskürdü: Ağır bedel ödeyecekler
22 Ocak 2019 13:10

AKP Gökçeada Belediye Başkan aday adayı olan Veysel Aydıner, 31 Mart seçimlerinde partisinden aday gösterilmeyince büyük tepki gösterdi. Aydıner, sosyal medya hesabından, “Bu kararı alanlar bedelini çok ağır ödeyecektir. Tüm Gökçeada halkımın dikkatine” şeklinde paylaşımda bulundu.

 

 

Mehmet Andaç / Sözcü

 

 

Çanakkale’de geçtiğimiz Pazar günü yapılan AKP aday toplantısında, AKP’nin Gökçeada Belediye Başkan adayı Muzaffer Dağlar oldu. Belediye başkan aday adayı olan Veysel Aydıner ise bu karara tepki göstererek, sosyal medya hesabında ateş püskürdü.

 

Aday Dağlar ile AKP ilçe başkanı arasında dayı yeğen ilişki olduğunu belirten Aydıner şunları söyledi: “Bu kararı alanlar bedelini çok ağır ödeyecektir. Tüm Gökçeada halkımın dikkatine. Bu gün Çanakkale aday toplantısında Gökçeada Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan, sokakta millette karşılığı olmayan Muzaffer Dağlar ismi milletin partisi Ak Parti’ye hiç yakışmamıştır. Bu sebeple açıklanan bu aday İlçe Başkanı ile dayı yeğen ilişkisi olduğundan Ak Parti ailesine Gökçeada halkına yapılan bir saygısızlık olarak kabul ediyor, gereğini yapmak için reisle görüşeceğimi bilmenizi isterim”

 

akpli-isim-aday-gosterilmeyince-ates-puskurdu-1-1

 

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/akpli-isim-aday-gosterilmeyince-ates-puskurdu-agir-bedel-odeyecekler-3222097/