AKP’li belediyenin ilginç tabut tanıtımı!

AKP’li belediyenin ilginç tabut tanıtımı!
12 Kasım 2017 18:30

Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesinde, belediye tarafından camilere 20 tabut verildi. Dağıtım töreninde ‘icraatın’ duyurulması için ilginç bir yönteme başvuruldu. İlçe sakinlerinden emekli öğretmen Mustafa Suna, tabutun içene girip, sağlamlığını kontrol etti. Suna, bir süre omuzlarda taşınıdı. Hatta ‘Faniyi nasıl bilirdiniz ey cemaat?’, ‘İyi bilirdik’ konuşması bile yapıldı.

 

 

Sarıca Belediyesi’nin üzerine büyük harflerle belediyenin ismini yazdığı tabutların dağıtımı, Cami Kebir Mahallesi Camii’nde yapıldı.

Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler ve İlçe Müftüsü Ahmet Kanatlı’nın da katıldığı tabut dağıtımında imam hatip lisesinden emekli olan öğretmen Mustafa Suna, tabutun içine girerek, sağlamlığını kontrol etti.

Suna tabuta girince görevliler de tabutu bir süre omuzlara alıp taşıdı. Bu esnada ‘Faniyi nasıl bilirdiniz ey cemaat?’, ‘İyi bilirdik’ konuşması bile yapıldı.

Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler ise sosyal sorumluluk projesi kapsamında, daha önce köy olan ve ilçe merkezine uzak mesafede bulunan mahallelerdeki camilere tabut bağışladıklarını söyledi.

(DHA)