AKP’li belediyelerin anlaşmazlığı ağaçları kuruttu!

AKP’li belediyelerin anlaşmazlığı ağaçları kuruttu!
3 Eylül 2020 11:18

AKP’li Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Haliliye Belediyesi, “sen sulayacaksın” diyerek topu birbirlerine attı, sokaktaki ağaçlar kurudu!

 

 

CHP’nin Şanlıurfa doğumlu İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, AKP’li Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin yanlışlarını deşifre etmeye devam ediyor.

Tanal, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Haliliye Belediyesi arasındaki sorumluluk ve yetki anlaşmazlığı nedeniyle İmam Bakır Mahallesi’nde 711. Sokak’taki ağaçların kuruduğunu duyurdu.

Kuruyan ağaçlara ilişkin fotoğrafları paylaşan Tanal, Büyükşehir Belediyesi’nin ağaçların sulanmamasıyla ilgili şikayette bulunan vatandaşları, “İlçe belediyesi sorumlu” diyerek Haliliye Belediyesi’ne, ilçe belediyesinin de kapısını çalan vatandaşları Büyükşehir’e yönlendirdiğini aktardı.

Vatandaşlar ile Büyükşehir Belediyesi arasındaki yazışmalardan bahseden Tanal, “Yazışmalar ‘Vah Urfam!’ dedirtiyor” ifadesini kullandı.

CHP’li Tanal, belediyenin sulama aracının ağaçların kuruduğu güzergahtan geçtiğine ilişkin bir video kaydı da paylaşarak, “Fakat lütfedip yol üstündeki ağaçları sulamıyorlar. Urfa’yı tamamen kurutmadan AKP’ye dur diyelim!” yorumunu yaptı.

 

 

AKP’Lİ BELEDİYELERİN “SEN SULAYACAKSIN” ANLAŞMAZLIĞI!

 

 

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın söz konusu paylaşımları şöyle:

1- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Haliliye Belediyesi’nin “sen sulayacaksın” anlaşmazlığı yüzünden İmam Bakır Mahallesi 711. Sokak’taki ağaçlar kurudu.

Vatandaşlar ile belediye arasındaki yazışmalar, “Vah Urfam!” dedirtiyor.

2- Vatandaşın ısrarlı takibi ve şikayetine rağmen Büyükşehir, Haliliye Belediyesi’ne, Haliliye de Büyükşehir’e yönlendirdi.

Her şikayette göstermelik birkaç defa sulama yapıldı ama sonuçta ağaçlar kurudu. Böyle bir belediyecilik, hizmet anlayışının Urfa’ya vereceği bir şey yok.

3- Hoop! Duuur! Ağaçları sulamadan nereye gidiyorsunuz?

İşte görüyorsunuz.

Belediyenin sulama aracı, her gün kuruyan ağaçların olduğu güzergahtan geçiyor. Fakat lütfedip yol üstündeki ağaçları sulamıyorlar. Urfa’yı tamamen kurutmadan AKP’ye dur diyelim!

 

kuruyan ağaç 1 kuruyan ağaç 2 kuruyan ağaç 3 kuruyan ağaç 4