AKP’li belediyeden camide bisiklet şov: Hediyeler cami içinde törenle verildi

AKP’li belediyeden camide bisiklet şov: Hediyeler cami içinde törenle verildi
6 Şubat 2020 10:28

Kocaeli’nin Derince İlçesi’nde AK Parti’li Belediye Başkanı Zeki Aygün, Müftülüğün aldığı bisikletleri ‘Namaz kılan çocuklara hediye’ diyerek camiye götürdü. Camide sergileyip çocuklara hediye etti. İmam-ı Azam Camii’nde gerçekleştirilen programda Başkan Aygün, İlçe Müftüsü Mecit Amil, muhtarlar ve meclis üyeleri, bisikletlerle poz verdi.

 
BİSİKLETLER CAMİNİN İÇİNDE TÖRENLE VERİLDİ

 
Kampanya çerçevesinde hediye almaya hak kazanan çocuklara bisiklet teslimi, caminin içinde düzenlenen törenle yapıldı.

Sözcü’de yer alan habere göre, bisikletler ve çocuklar camide, namaz kılınan bölüme getirildi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, muhtarlar, meclis üyeleri toplanarak küçük çocuklara aileleriyle ara tatilde namaza katıldıkları için kazandıkları bisikletleri verdi.

 

 

CAMİDE CEMAATE KAHVALTI

 
Camide siyasetin bir başka örneği de Kocaeli’nin Darıca İlçesi’nde yaşandı. AK Parti’li Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ayşe Hatunlar Cami’nde cemaate kahvaltı verdi. Sabah namazı sonrası caminin okuma salonunda düzenlenen kahvaltılı programına ilişkin görseller sosyal medya hesabından paylaşıldı.

 

 

CAMİDE SİYASET KINANDI

 
CHP’li il yöneticileri bu duruma tepki gösterince bu kez AK PARTİ’liler, CHP Gençlik Kolları’nın da birkaç ay önce bir camide kahvaltı düzenlediğini belirtti.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı’na ait sosyal medya hesabından Bıyık’ın camideki kahvaltı fotoğrafları paylaşılarak, “Daha önce ‘Camiye ayakkabılarıyla girdiler’ diye yalan haberler yapan AK PARTİ zihniyeti büyük saygısızlık yaptı. Kahvaltı organizasyonu yapan Darıca AK Parti’li Belediye başkanını kınıyoruz” denildi.