AKP’li belediyede FETÖ kavgası başladı!

AKP’li belediyede FETÖ kavgası başladı!
21 Nisan 2017 10:27

16 Nisan referandumunda Antalya’nın 15 ilçesinde “Hayır” çıkmasının ardından gözler ilçelere çevrilmişti. En fazla “Hayır” oyu çıkan ilçelerden birisi olan Serik ilçesinde AKP’li Belediye Başkanı Ramazan Çalık ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

 

 

 

www.turkmenhaber.com’un haberine göre; AKP Serik kurucu İlçe Başkanı Yaşar Topal, AKP’li Başkan Ramazan Çalık’ı FETÖ üzerinden suçladı.

 

 

Habere göre; AKP’li Yaşar Topal, AKP’li Başkan Çalık’a “Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturmada MASAK raporu ile ortaya çıktığına göre ABD’ye para transfer ettiği tespit edilen ve FETÖ terör örgütü şüphelisi olarak tutuklu, ceza evindeyken bile iletişimde olduğunun ortaya çıktığı M A.’yı Ak Parti Serik İlçe teşkilatı ve parti yetkilileri ile istişare etmeden, Serik’i ayağa kaldıracak birisini başkan yardımcısı yapıyorum sloganı ile neden başkan yardımcın yaptın?” sorusunu yöneltti.

 

 

“BUNLARDAN UZAK DUR! BU İŞİ YAPMA!’ DEDİĞİ HALDE…”

 

 

“30 Mart Seçimlerinde 17-25 Aralık yargı darbesi girişimi ile terör örgütü olduğu açıkça ortaya çıkan FETÖ ’nün kapatılan kaynak kolejine neden sık sık gittin?” diye soran Yaşar Topal, şöyle devam etti:

 

 

“FETÖ terör örgütü şüphelisi olarak yöneticileri tutuklanan Öpçin Mobilya’nın Abdurrahmanlar beldesinde bulunan işletme binasına ne zaman neden ruhsat verdin? Belediye makam odandaki mobilyaları Ak Parti milletvekilimiz ‘bunlardan uzak dur! Bu işi yapma!’ dediği halde neden ve ne karşılığında Öpçin Mobilya’ya yaptırdın? Yerel gazetecileri 2015 Yılında Almanya’ya götürdüğünde, Serik’li yerel gazeteci olmadığı halde FETÖ yayın organı olduğu gerekçesi ile ilgili KHK ile kapatılan Antalya Gazetesi’nin yazı işleri müdürü H. Y.’ı neden Almanya’ya götürdün?”