AKP’den bir istifa daha mı?

AKP’den bir istifa daha mı?
31 Ekim 2019 10:31

AKP Ardahan Milletvekili Orhan Atalay’ın Twitter’dan yaptığı paylaşım, parti içerisinden tepki görmesine neden oldu. Atalay’ın söz konusu paylaşımı, Mustafa Yeneroğlu’nun AKP’den istifası sonrası yapması dikkat çekmişti.

 

 

Yeniçağ’dan Fatih Ergin’in haberine göre iktidar partisindeki kriz, giderek derinleşiyor. Yeni parti çalışmaları nedeniyle kopuşların yaşandığı AKP’de, yol ayrımına gelen isimlere milletvekilleri de eklenmeye başladı. İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’nun istifasının ardından AKP’de bir milletvekili daha tartışma konusu oldu.

AKP Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Twitter’da hesabından, “‘De ki: Ey kafirler! Ben sizin ibadet ettiklerinize kulluk etmeyeceğim.’ (Kafirun 1-2)” ayetini paylaştı. Atalay’ın paylaşımının, İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isteğiyle AKP’den istifa ettiğini açıklamasının ardından gelmesi dikkat çekti.

ATALAY’A “ERDOĞAN’I HEDEF ALDIN” TEPKİSİ

AKP’li Orhan Atalay’ın, Mustafa Yeneroğlu’nun istifasının ardından Twitter hesabından paylaştığı mesaj, “AKP’den bir istifa daha mı geliyor?” yorumlarına neden olurken, AKP’li kaynakların aktardığına göre, Atalay’ın da partiden istifası istendi. Edinilen bilgilere göre Atalay’ın paylaşımına, Erdoğan’ı hedef aldığı gerekçesiyle parti içerisinden tepki gösterildiği öne sürüldü.

Atalay ise, söz konusu istifa iddiaları üzerine Twitter hesabından bir mesaj daha yayınlayarak, “Aşırı arzu bazen sayıklatır. Sosyal medyada hakkımda dolaşıma sokulan iddianın aslı astarı yoktur. Selam.” dedi.

 

1-20191031094701

2-20191031094701