AKP’de ‘hain Abdullah Gül’ tartışması!

AKP’de ‘hain Abdullah Gül’ tartışması!
20 Ağustos 2018 12:12

AKP İzmir İl Teşkilatı, İzmir İl Başkanlığı’nda bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. Törene Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AKP İzmir Milletvekilleri, İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, il yöneticileri, milletvekilleri, belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları temsilcileri, ilçe başkanları, aktif görev yapan eski isimler ve çok sayıda partili katıldı.

 

 

Bayramlaşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı dinletildi. Daha sonra kürsüye çıkan Bakan Bekir Pakdemirli, “Bizim 2023-2053 gibi hedeflerimiz var. Rahmetli babama ölmeden önce gittim dedim. İzmir’in daha iyi olması için ‘Siyasete girmek istiyorum’ dedim. Rahmetli, ‘Oğlum çok zor, şerefli iş, ama siyasete girenin parası pul, karısı dul olur’ dedi. Çocukların büyüdüğünü görmedik ama hizmet ettiğimiz noktada bunları gururla taşıdım. Artık yeni bir düzene geçtik. Parlamenter sistemi bir kenara park ettik. Başkanlık sistemi ne demek? Teşkilatta çok ufak bir değişikliği bile bir yasa çıkararak yapıyordunuz. Şimdi artık kararnameyle oluyor. Hedeflerini koymuş Türkiye koşarak ilerlemeye devam edecek. Bu düzenin oturması lazım. Bu sistem oturmazsa kazanımlarımız geriye döner” dedi.

 

ABDULLAH GÜL’E SERT SÖZLER

 

Açıklamasının devamında sözü 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e getiren Hamza Dağ, “Abdullah Gül de bu harekete ihanet edenlerden birisidir. Son aday olacağı güne kadar parti kurucusudur, büyüğümüzdür diye sesimiz çıkmadı. Ama Recep Tayyip Erdoğan karşısına CHP- İYİ Parti- HDP İttifakı’nın adayı olarak çıkmayı düşünecek birisi haindir” diye konuştu.