AKP’de çok tartışılacak istifa!

AKP’de çok tartışılacak istifa!
26 Haziran 2017 12:45

AKP Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu görevinden istifa etti.

 

 

 

AKP’li Çakıroğlu’nun istifa dilekçesinde, partinin Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı “kişisel hırsları nedeniyle” diyerek işaret etmesi dikkat çekti.

 

 

İstifa dilekçesinde, Enver Sedat Çakıroğlu şunları yazdı:

 

 

“AK Parti İstanbul İl Başkanlığına

İSTANBUL

2002 yılından itibaren İstanbul Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, Gençlik Kolları Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı, Gençlik Kolları Başkanlığı Meclis Üyeliği, Belediye Başkan Yardımcılığı ve son olarak 2014 yılından itibaren İlçe Başkanlığını yaptığım ve kutlu bir dava olduğuna inandığım AK Parti’de:

2016 yılının ortalarından itibaren Ümraniye özelinde ve Belediye Başkanının kişisel hırsları yüzünden yaşadığımız olumsuz süreç nedeniyle

Artık görev yapma imkanım kalmamıştır.

Partimin ve teşkilatımın daha fazla zarar görmemesi için onurla yürüttüğüm AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığından istifa ediyorum.

İstifamın kabulünü arz ederim.

Av. Enver Sedat Çakıroğlu”

 

 

İSTİFAA

 

 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan “Bu yıl sonuna kadar il,ilçe ve belde yönetimlerini yenilemek zorundayız. Adeta bir metal eskimesi görüyorum. Nerede eksiğimiz var, bunun üzerine gitmemiz gerekiyor. Bir ekip burada bir ekip cumhurbaşkanlığında oluşturacağız. Aldığımız şikayetleri neticeye ulaştırmamız gerekiyor.​” demişti.