AKP ilanla ilçe başkanı arayınca sosyal medyada alay konusu oldu

AKP ilanla ilçe başkanı arayınca sosyal medyada alay konusu oldu
1 Eylül 2020 11:04

AKP Şırnak İl Başkanlığı, ilçe gençlik kolları başkanı bulabilmek için sosyal medya hesabından ilan yayınladı. İlanı gören sosyal medya kullanıcıları “Sigorta asgariden mi yatıyor?”, “Maaş, sigorta, ulaşım ve yemek varsa geleyim”, “Başvuru şartları nedir?” gibi sorular sorarak, ilanı tiye aldı.

 

 

Sözcü’den Evren Demirdaş’ın haberine göre AKP Şırnak İl Başkanlığı 8 Eylül’de 6. olağan kongresini gerçekleştirecek. Kongre hazırlıkları sürerken il başkanlığı, Cizre, Silopi Beytüşşebap, İdil, Güçlükonak ilçeleri için başkanlık müracaatı duyurusu yaptı.

 

5 İLÇE İÇİN BAŞKANLIK DUYURUSU

 

Sosyal medya hesabından yayınlanan ilanla yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı: “Cizre, Silopi, Beytüşşebap, İdil, Güçlükonak İlçe Gençlik Kolları Başkanlıkları için müracaatlarımız başlamıştır. Müracaat yeri, Şırnak İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlıkları”

 

DUYURU SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

 

AKP Şırnak İl Başkanlığı sayfasında yapılan bu duyuru sosyal medya kullanıcıları arasında alay konusu oldu. Yapılan yorumlarda “Sigorta asgariden mi yatıyor?”, “Maaş, sigorta, ulaşım ve yemek varsa geleyim”, “Başvuru şartları nedir?” gibi sorular yöneltildi.