Akneli Ciltler Güneş Kremini Nasıl Seçmeli?

Akneli Ciltler Güneş Kremini Nasıl Seçmeli?
8 Ağustos 2019 08:33

Akneli ciltlerin en büyük problemi cildin fazla sebum (yağ) üretmesidir. Bu durum cilt gözeneklerini tıkayarak sivilce ve gözenek problemlerini beraberinde getirir. Cilt yeteri kadar temizlenmez ve doğru ürünler tercih edilmezse sivilceler cildin farklı bölgelerine yayılabilir. Bu sebeple akne problemi yaşayan ciltlerin kullandığı her ürünü özenle seçmesi gerekir. Günlük bakımda jel veya köpük temizleyiciler ile cilt arındırılmalı, yağsız yapıda nemlendirici tercih edilmeli ve güneş koruyucu kullanılması ihmal edilmemelidir. Konu başlığımıza gelecek olursak akneli ciltler güneş kremini nasıl seçmelidir birlikte inceleyelim.

 

Yağlı ve akneli ciltler güneş kremi seçerken tercihini cilt bakımının devamı niteliği taşıyan, yağsız ve ince yapıda ürünlerden yana kullanmalıdır. Çünkü havaların ısınmasıyla bilirlikte cildin yağ oranı artar bu durum fazla terlemeye sebep olur ve ciltte bakterilerin üremesini tetikler. Tedavi niteliği taşıyan ürünler ise cildin yağ seviyesini dengeleyerek akne oluşumunu engeller. Böylece hem cilt bakımınızı tamamlamış hem de cildinizi güneşten korumuş olursunuz. “Bu özellikte bir ürün nasıl buluruz?” diye soracak olursanız cevabımız hazır!

solante

 

Solante Acnes Güneş Kremi

Medikal cilt tedavilerine karşı ilk güneş koruyucu serisini geliştiren Solante güneş kremi ürünlerin etkinleri sayesinde kullananlar tarafından da büyük beğeni kazanmıştır. Yağlı ve akneli ciltler için özel olarak geliştirilmiş Solante Acnes SPF 50+ koruması ile cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı korumaya yardımcı olur. Paraben içermeyen hipoalerjenik formülü sayesinde en hassas ciltlerin dahi kullanımına uygun olarak geliştirilmiştir. Sürüldüğü andan itibaren koruyucu bir kalkan oluşturan ürün özellikleri;

  • UVA ve UVB ışınlarına karşı cildi korur.
  • Antioksidan özelliği sayesinde yaşlanma karşıtı bakım yapar.
  • Yüksek oranda cildi nemlendirerek günlük nem ihtiyacını karşılar.
  • Cildin sebum (yağ) seviyesini dengeler.
  • Akne ve sivilce oluşumunu engeller.
  • Yağsız ince yapısı sayesinde gözenekleri tıkamaz.
  • Yağ emici özelliği ile cilde mat bir görünüm kazandırır.
  • Suya dayanıklıdır.
  • Renkli ve renksiz olarak iki farklı formu bulunmaktadır.

Sizde cildinizi güneşe karşı korumak, bakımını tamamlamak ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşmak istiyorsanız Solante güneş ürünlerini Dermokozmetika’da bulabilir, uygun fiyat ve hediye fırsatlarıyla sahip olabilirsiniz.