Aklınızı kurban derisi için, kiraya vermeyiniz

Aklınızı kurban derisi için, kiraya vermeyiniz
27 Temmuz 2020 12:30

Değerli okuyucularımız, Milli ve stratejik önem taşıyan bu açıklamayı, Mukaddes Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in, İsra Suresi, 16’cı Ayetini esas alarak, siz değerli okuyucularımızla paylaşıyorum:

 

 

Numan ALADAĞ H&H YORUM

 

 

Hz. Muhammed (s.a.v.)’in bir hadis-i şerifi ile başlayalım: “Kim ahiret işine karşılık dünya isterse yüzü değişir, (adı) anılmaz ve ismi ateş içinde tespit olunur.” buyuruyor.

 

Merhum İbrahim Kirazoğlu diyor ki: “Dünyada en aziz şey, ihlastır. Çünkü kalbimden riyayı atmak için ne kadar uğraştımsa o başka bir renkte gene yeşerdi.”

 

Numan Aladağ diyor ki: “Her millet, her devlet, anarşik-ekonomik terör faaliyetlerine dur demediği gün, Milli felaketin kapısını çaldığı gündür…”

 

Kahraman Türk Mehmetçiğine hak sahibinin kurban derisini bağışlamaya aciz mağaza zinciri markasına, ilgili bakanlıklar neden seyirci kalıyor? İlgili kurumlar acilen bu deri ve kelle vurgununa, ülkemizin huzuru için dur demeleri lazım.

 

Cenab-ı Allah bizleri ibadetle emretmiş, kulluk vazifelerimizi ihlas ile yapmamızı emrediyor. Bu mağaza zinciri markası, İslamiyetin hangi şarlarına göre kendi başına kurban derisini ve kelleyi, Kurban kesenin rızasını almadan veriyor?

 

Bu bir ekonomik terör değil midir?

 

İhlas; yaptığımız ibadeti, sadece Cenab-ı Allah için, onun rızasını kazanmak gayesiyle yapmak, ne makam-mevki ve menfaat, ne de bilimsel sanlarıyla böbürlenerek topluma iyi görünmek gibi bir düşünceye dayanmamaktır.

 

Adaleti tarif ederken “Hakkı, hak sahibine vermek” en doğru yoldur. Bu açıklamaya göre vazifelerimizi zamanında ve yerli yerinde yapmak adalettir. Bir insanın en başta gelen vazifesi, Cenab-ı Allah’ın birliğine iman edip ona karşı vazifelerini tam olarak ve ihlas ile yapmaktır. Ve Fetö gibi dini alet ederek riyakar olmamaktır.

 

İnsanlara karşı hakkaniyet ölçülerinden; hayvanlara karşı merhametten ayrılmamak da adalettir.

 

Adil, doğru kurumlar ve kimseler, ülkesinin namus bekçiliğini yapan Kahraman askere karşı himaye kanatları altında barındırır ve her türlü düşmana karşı güçlü olma içerisinde yaşama imkanına sahip kılar.

 

Adaletsizlik, Kahraman Türk Mehmetçiğine karşı adaletsizlik duygularını taşıyanlar, yeryüzünde yaşamış milletlerin inkırazına (Batma-dağılma-yok olma) yol açmış, batışını hazırlamış ve yurtları harap, kendileri de helak olmuşlardır. Hangi bir millet gösterilebilir ki adaleti yüzünden batmış veya zulmü ile payidar olmuş bulunsun.

 

Kahraman Türk Mehmetçiği, namusumuzun, mal ve can güvenliğimizin bekçiliğini yapıyor. Müslüman Türk Milleti olarak, Türk Milletinin bölünmez bütünlüğünü riyakarlık duygularıyla bozmaya çalışanlara karşı, zaferle hadini bildirmektir. Riyakar vatan haini tüccarlar, bunun bilincinde olsunlar.

 

Türk ordusu bir kahramanlar yuvasıdır. Türk milletiyle bütünleşerek huzur ve mutluluğumuzu sağlıyor.

 

Soru? Ey mağaza zinciri markası! Bu bir dini-mali ibadettir. Ne anlaşmasından bahsediyorsunuz.

 

Bulaşıcı COVİD-19 salgınından daha tehlikeli bir mikrop var: Bu mikrop, Kahraman Türk Mehmetçik vakfına saygı göstermeyen mikroptur. Kurban kesen diyor ki, benim Kurban derisini Mehmetçik vakfına verin, aldığı cevap: O Mehmetçik vakfı ile anlaşmamız yok. Bu cevap, vatan hainlerinin, Kahraman Türk Mehmetçiğine karşı olan düşmanlıkları ile bir farkı var mı? Hodri meydan! Buyurun siz cevabını verin.

 

Kahraman Türk Mehmetçiğinin, daha büyük başarı ve zaferlere imza atabilmesindeki en büyük engel, raf bedeli şartıdır. Vatansever yerel üreticilerin ürünlerine raf bedeli şartı ile işsizliğe sebep olup, suç günah işleme adreslerini oluşturuyor.

 

Kimse maddi gücüne güvenerek Kahraman Türk Mehmetçiğinin başarılarını engellemeye çalışmasın. Herkes haddini bilsin.

 

Fetöcular da, bir zamanlar bu mağaza markası zincileri gibi hareket ederek tehditler savuruyordu.

 

Raf bedeli şartını uygulayanlar, Müslüman Türk’ün bu manevi hasletleri, Türk’ün asil ruhu ile birleşince, er meydanında, bir Türk’e bin düşman az gelir. Bunun en güzel belgesi, Australia-Silver şehi-Brokin Hil savaşında, iki kahraman Türk’ün zaferidir. Türk ekonomisinin, sanayicisinin ve tarımda moderleşmenin en büyük engeli ve baş belası, yine raf bedeli şartıdır.

 

Ey Büyük Türk Milleti!

 

Türkiye, dünyanın cennet köşesi, Kahraman mehmetçiğine zulmedenleri, lanetler herkesi,

Suçlular, Kurban derisini bağışlamayarak ortada ve bilinçlendirir herkesi

Türk Milleti: dönen dünyanın en eski, uygar milleti,

Tarihte zaferlerle tanıtmıştır, dünyaya kendisini…

Türk milletinin, kaderi parlaktır,

Amaç, büyük Türkiye yapmaktır,

Bu hedefimize ulaşmak için raf bedeli şartına son verdirmek şarttır,

En büyük vazifemiz, Büyük Türk milletinin birliğini tazelemektir…

Dünyada herşey döner,

Semadaki ay bile döner,

Mehmetçik vakfına Kurban derisini bağışlamaya aciz olan iyi bilsin ki,

Ay-Yıldızlı şanlı Türk Bayrağındaki, Hilal değişmez.

Ay-Yıldızlı Şanlı Türk Bayrağım,

Göklerde, dalgalandıkça,

Raf bedeli şartı merkezi bilmelidir ki,

Türk milleti, milli ahlakından asla taviz vermez…

Dönen dünyada herşey döndürülür, döner,

Tük milleti, verdiği şeref sözünden dönmez.

Mehmetçiğe kurban derisini bağışlamaya aciz olarlar,

Yalnız, Türk ordusu: Er meydanında düşmanından geri dönmez.

Şiir: (Numan Aladağ)

 

 

ÖNERİ: Bu mağaza zinciri markası, inatlılık duygularından vazgeçsin. Kahraman Türk Mehmetçik vakfına saygı göstersin. Kurban sahibinin dediğini yapsın, Fetö gibi, İslamiyette yeni usüller getirmesin.

Cenab-ı Allah, Türk İslam Dünyasını, bu aziz mümarek günlerin yüzü suyu hürmetine COVİD-19 salgınından ve İslamiyete ihanet eden riyakar “İhanet şebekesi” lerinden korusun. Amin

Cümle Aziz Vatan şehitlerimizi, Cumhuriyetimizin kurucusu ve Kahraman ordularımızın başkomutanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü rahmetle, Gazileri minnetle anar. Hasta ve yaralılara acil şifalar dileriz.

 


Yazarın Son Yazıları:
Aziz Atam, ruhun şad mekanın cennet olsun
‘CUMHURİYET’, bizi biz yapan ortak değerimizdir
Hicri yılbaşında huzur ve bereket bizimle olsun