Akıllı ve kullanışlı Ford ile her yolculuk harika!

Akıllı ve kullanışlı Ford ile her yolculuk harika!
30 Nisan 2018 11:15

Transit, Custom ve Curier modelleri ile müşterilerinin talepleri karşılamak üzere otomobil üretimine devam eden Ford, Avrupa’da en büyük ticari araç üretim merkezine sahiptir. Türkiye’de sıfırdan motor ve araç geliştirme olanağıyla yüksek üretim kapasitesine sahip olan Ford kaliteli ve konforlu otomobillerini müşterilerinin beğenilerine sunulmaktadır.

 

 

Ford Fiesta, ford otomobilleri arasında, hayatı kolaylaştıran teknolojik özellikleri ve her yaşam tarzına uygunluğuyla en çok tercih edilen modelidir. Yüksek performanslı, verimli motor seçenekleri; benzin ve dizel olmak üzere gelişmiş sürüş dinamiklerinin hassas yol tutuşu ile buluştuğu Ford Fiesta ile eşsiz bir sürüş deneyimi gerçekleştirilmektedir. Beş yıl üst üste Yılın Uluslararası Motoru ödülünü alan ve yakıt tasarrufunda çığır açan 1,0 litrelik Ford EcoBoost benzinli motor otomatik şanzıman seçeneği ile 100 PS güç ve 170 NmTork üretmektedir. 1.1L Benzinli motor seçeneği manuel şanzıman seçeneği ile de 85 PS güç, 110 NmTork ve 101 g/km emisyon seviyesine sahip Ford Fiesta’nın ödüllü 1.5L TDCi dizel motoru manuel şanzıman ile 85 PS güç ve 215 NmTork sağlamakta, 87 g/km’lik düşük emisyon seviyesi ile sürücüler eşsiz yolculuğun keyfini çıkarmaktadırlar. Ford Fiesta bir 5 vitesli, bir 6 vitesli manuel seçenekleri ve bir 6 vitesli otomatik seçenekler barındırmaktadır. Panoramik cam tavan, paralel ve dikey park edebilme özellikli Otomatik Park Sistemi, geri görüş kamerası, otomatik yanan farlar.10 hoparlörlü B&O Play müzik sistemi, 8” dokunmatik ekranlı SYNC 3 multimedya sistemi ve 2018 tasarımıyla fark yaratmaya devam etmektedir.

 

Ford fiyat listesi otomobil piyasasındaki gelişmelilerden etkilenmekle birlikte, geliştirilen gücüne ek olarak teknolojik yenilikleriyle birlikte çeşitlenmektedir. Fiyat ve performans açısından beklentilerin karşılandığı Ford otomobillerini yakından takip etmek, karar verme aşamasında seçenekleri değerlendirmek üzere sıfıraraçal.com tarafından sağlanan Ford fiyat listelerine göz atabilir, karar vermeleri durumunda bayilerin tekliflerinden yararlanabilirsiniz. Verilen tekliflerle birlikte aracı satın almaya karar verirseniz sıfıraraçal.com aracılığıyla bayiler ile iletişime geçebilirsiniz.