AKçalı’da son viraj!

AKçalı’da son viraj!
24 Ağustos 2016 10:58

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in Akçalı Yapı Kooperatifi’ndeki görülmemiş emsal artışı girişimlerine karşı, daha önce birbirlerine Çankaya Belediye Meclisi Başkanvekilliği seçimlerinde rakip olan meclis üyeleri Aşur Cem Tağluk ve şimdiki Meclis Başkanvekili Emre Çakır ittifak kurmuşlardı.

 

 

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

r1

 

Bilindiği üzere artık medyada herkes açıktan açıktan ilk baharda baskın bir şekilde yerel ve genel seçimlerin aynı günde, öne çekilmek suretiyle yapılacağını konuşmaya başladı. Özellikle AKP içindeki FETÖ kadrolarını temizlemek için Beştepe’nin böyle bir karar alacağını sokaktaki simitçinin bile gördüğü aşikarken, önseçimle yeniden aday olacak meclis üyelerinin görmemelerini beklemek hayalcilik olur. O nedenle H&H olarak tek tek Akçalı’da halkın çıkarı için HAYIR diyen meclis üyeleri ile Ankara BARONlarının ortak menfaatleri için EVET diyen üyeleri, belirleyecek ve zamanı geldiğinde yaşanacak ilk önseçimde, ARŞİVlerden çıkartmak suretiyle ifşa edeceğimizi de buradan duyururuz.

 

r2

 

 

Bugün yapılacak imar komisyonunda CHP’li 2 üyenin hayır derken AKP’li 1 üye ve CHP’li bir üyenin ise Taşdelen’in baskıları sonucu evet diyeceğini önceden duyurmuştuk. Kararsız üye Kıvanç Kibar’ın da Taşdelen tarafından yakın markaja alınarak etki altına alınmaya çalışıldığı da herkesin malumu.

 

 

kvn

Kıvanç Kibar- Çankaya Belediye Meclis Üyesi

 

 

 

Biz H&H olarak tabanın sesi olan isimlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Teslim olmayanların seslerini duyurmalarına aracılık edeceğiz ve de ediyoruz.

 

 

 

İşte bu nedenle bugün gerçekleşecek ve yaklaşık 800 milyon TL (eski para ile 800 tirilyon) rant artışı sağlayan imar komisyonu uygulamasından HAYIR çıkmasını temenni ediyoruz. İstiyoruz ki ve görüyoruz ki, önümüzdeki baskın yerel seçimlerde Ankara’nın önemli baronlarının isimleri artık anılıyor olmayacak ama giderayak yangından mal kaçırır misali almaya çalıştıkları hukuk dışı emsal artışı kararlarına da engel olunması gerekiyor…

 

d

 

Ey KARAYALÇIN; neden susuyorsun?!

 

 

 

Sen değil miydin, Doğan Taşdelen’in DSP’den aday olması ile oyları haksız şekilde kırpılarak, bölünerek, Ankara’yı aslında kazanmışken Gökçek’e kaybeden?!

 

1026400_620x410

 

Sen değil miydin yoksul işçiler için ev sahibi olsunlar diye, Akçalı Yapı Kooperatifi’ni kurduran?!

 

 

 

Bak şimdi senin son eserin, Ankara’nın Baronları tarafından emsali 5 katına arttırılmak suretiyle zenginlere konut haline dönüştürülmeye çalışılıyor!

 

 

 

Neden sessizsin sayın Karayalçın? Yaşın 70’i açtı kimseye gebe değilsin, neden Akçalı konusunda ağzını bıçak açmıyor?

 

 

 

Evet daha önce Büyükşehir’deki görüşmede CHP’li üyeler grup kararı ile red verdikleri için Alper Taşdelen oylamaya evet oyu vererek disiplin suçu işlememek adına bilinçli olarak oylamaya katılmamıştı. Kanun gereği de Büyükşehir’den dönen değişiklik planı yeniden Çankaya’ya Taşdelen’in kucağına geleceğinden Taşdelen, böyle bir kurnazlık stratejisi izlemişti. Ama onurlu ve şerefli bir çok üyenin hala direndiğini biliyoruz ve bu onurlu meclis üyelerinin de H&H olarak her daim yanlarında olacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın…

 

r5