İki kız çocuğunu alıkoyduğu iddia edilen Nihat Doğan hakkındaki şikayet geri çekildi

İki kız çocuğunu alıkoyduğu iddia edilen Nihat Doğan hakkındaki şikayet geri çekildi
12 Eylül 2018 20:00

Türkücü Nihat Doğan iki gündür, 11 ve 16 yaşlarında iki kız çocuğunu alıkoyma suçlamasıyla gündemdeki yerini koruyor.

 

 

Söz konusu olayda yeni bir gelişme daha yaşandı. Kız çocuklarının babası şikayetini geri aldı. Doğan bu kararı sosyal medya hesabından paylaşarak, haberi yapan Kanal D haber hakkında çok sert ifadeler kullandı. Kanal D Ana Haber’in sunucusu Buket Aydın ise Doğan’a canlı yayında yanıt verdi.

 

Nihat Doğan sosyal medyadan, kızların babasının, “bir yanlış anlaşılma nedeniyle” iddialarda bulunduğunu belirterek suçlamasını geri çektiğine dair belgeyi paylaştı. “KanalD anahaberin, Şahsıma attıkları iftiraları ahlaksızca namussuzca yapmaya çalıştıkları itibar suikastleri ellerinde patladı” diye yazan Doğan, Kanal D’ye, “Batılın uşağı mankurt zibidiler kininizde geberin” dedi. Doğan devamında ise şu ifadeleri kullandı:

 

“Kumpas sona erdi kızlarımızın babası ‘olay bize farklı aksettirilen yanlış bir anlaşılmadan sadr olduğunu ve şikayetlerinden vazgeçtiklerini açıkladı. Kanal D Ana Haber ve Magazin basınındaki Şerefsiz namussuz tetikçilerine de hukuki olarak bunun hesabını sormazsam adam değilim. Ne demiştik; Duasıyla var olmadığım itin köpeğin bedduası ile ölmem… Tuzak kuranların tuzaklarından ve kınayanların kınamasından korkmadan hak konuşmaya hakkı tutup kaldırmaya devam edeceğim. Beni seven sevmeyen fakat bana inanan, vicdanlı erdemli kardeşlerimin on binlerce destek mesajlarından dolayı da sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Siz benim yanımda oldunuz Rabbim de her iki cihanda sizin yanınızda olsun.”

 

BÜKET AYDIN’DAN YANIT: ÇOK DAHA FAZLASINI BİLİYORUZ

 

11 ve 17 yaşındaki kız çocuklarını alıkoyduğu gerekçesiyle Nihat Doğan ile ilgili gelişmeleri gündeme ilk kez taşıyan Kanal D Ana Haber Spikeri Buket Aydın yanıt verdi. Büket Aydın yanıtında Nihat Doğan’ın yanıt hakkının her zaman açık olduğunu belirterek Kanal D’yi suçlamayı bırakmasını istedi. Buket Aydın’ın “Bu olayın çok daha fazlasını biliyoruz; Nihat Bey de bunu biliyor!” ifadelerini kullanması dikkat çekti.