Ahşap Ev Hizmetleri

Ahşap Ev Hizmetleri
27 Ağustos 2019 15:13

Sürpriz Dekor – Rize Ahşap Ev uzun yıllardır ahşap ve mobilya sektöründe bilgi ve tecrübeye sahip baba ve oğulun ve ustalarıyla birlikte siz değerli müşterilere hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve sağlam ürünler yaparak müşterilerinden %100’e yakın olumlu geri dönüşümler almıştır.

 

 

Başta Rize olmak üzere Türkiye’nin her noktasında Ahşap Ev hizmeti vermekteyiz. Sürpriz Dekor – Rize Ahşap Ev mobilya sektöründe ise Rize ve yakın şehirlere, yapılacak işe göre ise Türkiye’nin diğer bölgelerine de hizmet vermektedir.

 

2

 

Ahşap ev, ahşap çardak, ahşap nayla, ahşap mescid ve ahşap konferans salonları gibi bir çok alanda anahtar teslim hizmet vermektedir. Peki ahşap neden tercih etmeliyim diyebilirsiniz. Bu soruya cevap olarak sizlere en önemli vurguları yapmak istiyoruz; Sağlık, Güven ve Uzun Ömür.

 

Ahşap ve sağlık, doğal ve organik bir yapıya sahip olmasıyla birlikte insan dostudur. Doğa ile iç içe olduğunuzu hissettiren bu yapılar insanları stressten uzaklaştırarak sağlıklı bir yaşam sürmelerine olanak sağlamaktadır.

Ahşap ve güven, yapılan araştırmaların birçoğu göstermektedir ki ahşap yapılarla yapılan evler betonarme ile yapılan evlere göre daha dayanıklıdır. Danışmanlığını Prof. Dr. Gürsel Çolakoğlu’nun yaptığı “Ahşap iskeletli yapıların deprem performansı” çalışmada bu olay ile detaylı açıklamalar bizlere açıklanmıştır. Olayı depremlerde, yıkımlarda ve afetlerde ahşap ürünler ile yapılan yapıların çok daha güvenli olduğu ortadır.

Ahşap ve uzun ömür, bakıldığında ahşap malzemelerin betonarme yapılara göre çok daha kısa ömürlü olacağı gelebiliyor fakat doğal bir ürün olması bu durumu ortadan kaldırmaktadır. Belirli zamanlarda yapılacak olan korumalar ile uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanabileceğiniz bir hale dönüşebiliyor. Hepimiz eski betonarme evlerden uzak dururuz değil mi? Bu korkuyu ahşap evler yaptırarak yok edebilirsiniz.

Rize Ahşap Ev – Sürpriz Dekor olarak sizlere uygun fiyata, kaliteli, uzun ömürlü ve sağlığınıza faydalı olacak ahşap evinizi inşa etmekten mutluluk duyarız.

Osman DİNÇER
Sürpriz Dekor – Rize Ahşap Ev

Müftü Mah. Fatih Sok. 22A

Merkez, RiZE 53100
Tel: 0535 548 3569 & 0532 797 4564

Email: [email protected]

Web: https://www.rizeahsapev.com/

3