Ahmet Hakan’ın Tweet tepkisi

Ahmet Hakan’ın Tweet tepkisi
10 Ekim 2015 22:25

“Sayın Kılıçdaroğlu sayın Davutoğlu’na bu Twitti gösterin “Nasıl birlik ve beraberlik günü olacak?” diye sorun”

 

İstanbul’daki evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğradıktan sonra tedavi görerek sağlığına kavuşan Ahmet Hakan, saldırıdan sonra ilk kez ekrandaydı. CNN Türk’teki Tarafsız Bölge Özel programında konukları ile birlikte terör saldırılarını ele aldı. Ankara’daki patlamaya ilişkin AK Partili Aydın Ünal’ın, “Ankara’da akan kana bir vampir edasıyla üşüşen CHP ve HDP yönetimi ile Doğan/Fetullah medyasını da yakından izliyoruz. O kan sizi boğacak” diye Tweet atmasını eleştirdi. Ahmet Hakan, “Biz vampir miyiz? Üzülüyoruz. Eğer bir kan varsa ve boğacaksa o sizi boğacak. Ey Aydın Ünal denilen şahıs. Bu kadar ayıp, suç teşkil eden bir cümlenin bir milletvekili tarafından yazılmasını büyük ölçüde yadırgadım” dedi.

 

“SAYIN KILIÇDAROĞLU SAYIN DAVUTOĞLU’NA TWİTTİ GÖSTERİN “NASIL BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ OLACAK?” DİYE SORUN

 

AK Partili Aydın Ünal’ın attığı Twitte Ahmet Hakan, “Başbakan Davutoğlu’nu da dinledim. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dinledim.

 

Cumhurbaşkanı diyor ki: “Gün birlik ve beraberlik günüdür” diyor. Davutoğlu diyor ki: “Bütün ayrılıkları, gayrılıkları bırakalım. Bir ve beraber olalım.” Eyvallah tamam birlik beraberlik günü. Bugün bir Ak Parti milletvekili bir Tweet atmış. Sizin bir milletvekiliniz adını da vereceğim Aydın Ünal. Bu şahıs daha düne kadar Cumhurbaşkanı’nın en yakın isimlerin de danışmanıydı. Cumhurbaşkanı’nın metin yazarıydı. Şimdi de Ak Parti’den milletvekili seçildi. Ne yazıyor Tweetında: “Ankara’da akan kana bir vampir edasıyla üşüşen CHP ve HDP yönetimi ile Doğan medyası ve Fettullah medyasını da yakından izliyoruz. O kan sizi boğacak diyor.” Şimdi yarın sayın Davutoğlu, sayın Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Buradan sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na sesleniyorum: Sayın Kılıçdaroğlu alın bu Twitti gösterin. Gün birlik ve beraberlik günü dediğinde bunu gösterin. “Nasıl birlik ve beraberlik günü olacak?” diye sorun. Sayın Başbakan’a. Partinizin bu tür milletvekilleri ile yaklaşımları ile mi birlik beraberlik olacak? Biz vampir miyiz? Üzülüyoruz. Eğer bir kan varsa ve boğacaksa o sizi boğacak. Ey Aydın Ünal denilen şahıs. Bu kadar ayıp, suç teşkil eden bir cümlenin bir milletvekili tarafından yazılmasını büyük ölçüde yadırgadım” diyerek tepki gösterdi.