‘Ahmet Hakan bırakıyor’ iddiası!

‘Ahmet Hakan bırakıyor’ iddiası!
26 Nisan 2018 12:00

Ahmet Hakan’ın Kanal D Haber’deki görevini bırakacağı, CNN Türk’teki Tarafsız Bölge programına ve Hürriyet’teki yazılarına devam edeceği öne sürüldü.

 

 

Doğan Holding’in Demirören Grubu’na satışının ardından Kanal D, CNN Türk, Hürriyet, Posta gibi yayınlarda ne gibi değişiklikler olacağı merakla bekleniyordu. İktidara yakın medya kuruluşlarında çalışan birtakım yazarlar, bazı isimlerin tasfiye edileceğini, bazı isimlerin ise görevine devam edeceğini ileri sürüyordu.

Durumu en çok merak edilen isimlerden birisi de Ahmet Hakan’dı. Medyatava’nın haberine göre, Hakan, CNN Türk’teki ‘Tarafsız Bölge’ programına ve Hürriyet’teki yazılarına devam edecek. Ancak Kanal D Haber Daire Başkanlığı görevinden ayrılacak.

 

YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU

 

 

Edilinen bilgiye göre Kanal D’nin Haber Daire Başkanlığı koltuğuna, Show Ana Haber’in Genel Yayın Yönetmenliği’ni yürüten Ramazan Kurnaz oturacak. Kurnaz, Kanal D’ye 5 ekip arkadaşıyla birlikte transfer olacak. Kanal D Ana Haber’i ise Mayıs ayının ortasından itibaren Show Ana Haber spikeri Ece Üner sunacak.