Ağır vasıta Chip Tuning

Ağır vasıta Chip Tuning
16 Mart 2019 12:30

Dünyanın önde gelen Chip Tuning Firması olan Dimsport ile ağır vasıta araçlarda güvenle kalibrasyon ve tuning işlemini yapabilirsiniz.

 

 

 

Ağır vasıta araçlar, sıfır ve ikinci el olsa da genellikle motor teknikleri aynıdır. Ağır vasıta araçların performans ve sürüş özellikleri belirli standartlara uygun olmalı ve bu standartların dışına çıkmamalıdır. Bu özelliklerin tamamı araçların, sürücünün ve toplumun yararı göz önünde bulundurularak oluşturulmuştur. Ağır vasıta araçlarda motor tekniğinde sıkıntı yaratan tek konu, egzoz ve yakıttır. Bu araçlar yakıtı yoğun olarak kullanan ve egzoz emisyonu da yoran araçlardır.

 

Araçlarda yakıt tasarrufu oluşturulması motor tekniğinde yapılacak ufak bir değişiklikle mümkün olacaktır. Firmamız Avrupa ülkelerinde yıllardır yakıt tasarrufunun sağlanması ve araçların az yakıt yakmasını sağlayan sistem olan chip tuning sektöründe faaliyet göstermektedir. Kaliteli servis ağı ve oluşum işlemlerinde öncelikle gerekli araştırma ve düzenleme işlemlerini yaparak, araç özelliklerine uygun ve standartlar dahilinde değişimler yapmaktadır.

 

Ağır Vasıta Araçlarınızda Yakıt Tasarrufu

Firmamız, binek, iş araçları ve ağır vasıta araçları için chip tuning hizmeti vermektedir. Motor yazılımında yaptığı değişikliklerle her tür aracınız için tam randıman sağlayan değişiklikler yapmakta, sürüş konforunun, çekiş gücünün tam olmasının yanı sıra az yakıt yakmasını sağlamaktadır. Tüm işlemlerimiz bilinçli bir kadro tarafından müşterilerimize açıklanarak yapılmakta ve yararlı hizmetlerimiz sayesinde müşterilerimiz memnuniyetlerini dile getirmektedir. Ayrıca yakıt tasarrufu ile ilgili adblue emulatorlerinide kullanabilirsiniz.

Ağır Vasıta Araçlarınız Az Benzinle Çok Yol Kat Edebilir

Firmamız, araçlarınızdaki motor yazılımını değiştirerek yeni yazılım yüklemekte ve bu sayede aracınızın az mazot veya benzin tüketmesini sağlamaktadır. İşlemlerimiz sırasında aracınızın orijinal yazılımına hiç bir zarar verilmeden, orijinal yazılıma ek olan yazılımlar eklenir ve bu sayede aracınız yakıt tüketimini azaltacaktır. Araçlar belirli süreli kullanımdan sonra, kullanıcılarını sıkıntıya sokacak bir dizi sorun üretirler. Firmamızla iletişime geçerek bütün bu araç sorunlarından kurtulacağınız gibi, yakıttan da tasarruf edebilirsiniz.

 

Egzoz Sıkıntısına Çözüm Yolları

 

Firmamız AdbluE sorunlarına da kısa sürede çözüm yolu bulan bir firmadır. Egzoz dumanlarının da kontrol altına alınmasını sağlayan firmamız, kötü kokulu sert egzoz dumanlarından kurtulmanızı da sağlamaktadır. Çoğu sürücü egzoz dumanının yoğun kötü renkli oluşundan dolayı trafik cezasına maruz kaldığı gibi doğayı da kirleten bir konuma düşmüştür. Ağır vasıta araçlarınızda yaşadığınız bu sıkıntılardan kurtulmak için firmamızla iletişim kurunuz. Firma web adresi: metadiag.com.tr