13 Aralık 2018

Admin Markets’ten 140 Bin Sterlinlik Reklam Kampanyası

Admin Markets’ten 140 Bin Sterlinlik Reklam Kampanyası

Admin Markets’in Londra reklamları göz doldurdu! 140 bin Sterlinlik reklam kampanyasının ardından şirket hakkında önemli açıklamalarda bulunduldu!

 

 

İngiltere kökenli sermaye piyasalarında öncü kuruluşlardan Admin Markets, İngilitere’de yürüttüğü tanıtım faaliyetleri çerçevesinde 140 bin Sterlinlik reklam kampanyası gerçekleştirdi.

 

Reklam kampanyası çerçevesinde Londra metrosu da dahil olmak üzere şehrin önemli noktalarında billboardlar hazırlandı ve broşürler dağıtıldı. Kampanyanın başındaki isimlerden Admin Markets Marketing Müdürü Cameron Chandler; şirket, sermaye piyasaları ve yatırımcılar hakkında bir yerel gazeteye önemli açıklamalarda bulundu.

 

Reklam kampanyasındaki hedefin, dijital alandaki başarılı çalışmaların reel hayatta da başarıyla anlatılması ve şirketin sunduğu işlem koşulları ve fırsatların tanıtılması olduğu belirtildi. İngiltere, Ortadoğu ve Uzakdoğu bölgelerinde ağırlıklı olarak hizmet veren Admin Markets’in tüm dünyadan çeşitli yatırımcılara sahip olduğunu belirten Chandler; “Sanırım bu alandaki başarımız her bir bölge için bölge insanının ihtiyaçlarına özel hizmetler geliştirmekten geliyor.” dedi.

 

Tüm dünyada operasyonlarını 3 yıl gibi kısa bir sürede büyüttüklerini ifade eden Chandler, bunun arkasındaki başarının sadece marketing ile açıklanamayacağını, Kaldıraçlı İşlemler Müdürü Adam Steinberg’in de ayrıca tebriği hak ettiğini ifade etti.

yazı içi

Admin Markets Hakkında Açıklamalarda Bulunuldu

 

Steinberg ise verdiği demeçle şirketin sonraki hizmetleri hakkında ipuçları verdi. Reklam kampanyasından sonraki süreçte 2019’a başarılı bir başlangıç yapmak istediklerini ve bu kapsamda yılbaşı kampanyası gerçekleştirerek müşteriler için önemli hediyeler dağıtacaklarını da açıkladı.

 

Şirketin 3 yıl gibi kısa sürede bu kadar büyük ve farklı coğrafyalara yayılmasındaki başarının sırrını olarak kullanıcı yorumları ile tek tek ilgilenmek olduğunu belirtti. Admin Markets şikayet ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek her bir şikayetin kaynaklandığı sorunun kökten çözümü için çaba sarf ettiklerini ve bu sayede 2018 yılı içinde bir önceki yıla göre önemli gelişim gösterdiklerini ifade etti. Yapılan çalışmalar sonrasında şikayetlerin tamamına yakını müşteir memnuniyeti ile çözüme kavuşurken %76’dan fazlası da teşekkürle sonuçlanmış.

 

Bu başarının getirdiği sorumlulukla beraber tüm dünyadan farklı yatırımcılarımızın herbirine özel olduklarını hissettirmek için hizmetelerimizi ihtiyaçlara yönelik olarak yapılandırıyoruz ve bu sayede Admin Markets hakkında izlenimlerin de çok iyi seviyelere ulaştığını görebiliyoruz açıklamsını yaptı.

 

 

 

 | 
 |