Adana Çukurova’da İYİ Parti ve CHP sahaya birlikte çıktı!

Adana Çukurova’da İYİ Parti ve CHP sahaya birlikte çıktı!
26 Aralık 2018 13:55

Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, seçim çalışmalarına hızlı başladı. İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça ile CHP Çukurova İlçe Başkanı Ali Uçar ve partinin tüm kademelerinden gönüllülerle birlikte sahaya çıkan Başkan Soner Çetin, Turgut Özal Bulvarı’nda esnafı ziyaret etti, hayırlı işler diledi. Halkla iç içe belediyecilik anlayışıyla gönülleri fetheden Başkan Çetin’i vatandaş bağrına bastı.

 

 

Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, adaylığı açıklandığı günden itibaren sahaya çıktı. Seçim çalışmalarına hızlı başlayan ve geçtiğimiz gün İYİ Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Soner Çetin, İYİ Parti teşkilatı ve CHP örgütüyle esnaf ziyaretine çıktı. İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça ile CHP Çukurova İlçe Başkanı Ali Uçar, her iki partinin kadın kolları ve gençlik kolları sahada Başkan Çetin’i yalnız bırakmadı. Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan işletmelere ziyarette bulunan Çetin, esnafa hayırlı işler bol kazançlar diledi ve taleplerini dinledi. 5 yıldır halkla iç içe belediyecilik yapan Soner Çetin’i vatandaşlar bağrına bastı. Kafelerde oturan vatandaşlarla teker teker selamlaşan Çetin, vatandaşla hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Vatandaşların sevgi gösterileri ve yoğun desteğiyle karşılaşan Başkan Soner Çetin, “5 yıl Türkiye’ye örnek gösterilen projelere imza attık. Sizlerin desteğiyle, sizlerle birlikte yönettiğimiz ilçemizi, önümüzdeki 5 yıl da, daha çağdaş ve modern hale getirmek için çalışacağız. Yeni projelerimizi hayata geçirerek, Çukurova’mızı daha yaşanabilir seviyelere çıkaracağız. Halkımızla birlikte yine yeniden destan yazacağız” dedi.

 

IYIPARTI-CHP (1) IYIPARTI-CHP (2) IYIPARTI-CHP (3) IYIPARTI-CHP (4) IYIPARTI-CHP (5) IYIPARTI-CHP (6) IYIPARTI-CHP (8) IYIPARTI-CHP (9) IYIPARTI-CHP (11) IYIPARTI-CHP (12)