Adalin Argan Yağı ; Saf ve Doğal

Adalin Argan Yağı ; Saf ve Doğal
28 Ekim 2019 23:03

%100 doğal ve katkısız olarak bitkilerin özlerinden elde edilen sabit sağlar sayesinde, daha sağlıklı bir bedene sahip olabilirsiniz. Türkiye’de en fazla tercih edilen yağlar arasında yer alan ve Fas’a özgü olan Argan yağı ile cildinize istediğiniz sağlığı vermiş olacaksınız. Adalin tarafından üretilen bu özel yağların, cilt ve saç bakımına uygun olmasından dolayı, cildinizin her yerinde kullanabilir ve canlı bir cilde sahip olabilirsiniz. Sadece sabit yağlar için değil, aromaterapi ve katı yağlar, saç bakım yağları, bitki suları, cilt bakım yağları ve uçucu yağlarda alabileceksiniz.

111

Argan Yağı Faydaları Nelerdir ?

Zengin içeriği bakımından argan yağı bir çok faydayı da beraberinde getiriyor. Saçların güçlenmesini sağlayan bu yağ, ayrıca kullanılan ciltlerde nem oluşmasını sağlamakta ve bu da güzelliğinizi ön plana çıkarmaktadır. Anti-aging etkisi sayesinde yaşlanma karşıtı olarak da kullanılması uygun olmaktadır. Yüzde oluşan sivilce ve akne oluşumuna direk temas ederek, çıkmasını ve oluşmasını engellemektedir. Tırnak bakımında da tercih ediliyor olması nedeni ile cildinizin tüm noktalarında kullanmaya başlayabilirsiniz.

2222

Adalin Tatlı Badem Yağı

Bu yağ, yüksek miktarda A ve K vitamini, yağ ve protein içermektedir. Bu nedenle de sağlık açısından çok önemli bir yere sahiptir. Bu yağın birçok faydası olmakla birlikte özellikle saç ve cilt sağlığı açısından çok etkili olan bu yağ, kozmetik ürünlerinde sıklıkla kullanılan bir üründür. Düzenli olarak yatmadan önce göz etraflarındaki kararmış kısımlara badem yağı sürerek kararmaları ortadan kaldırabilirsiniz. Parlak, pürüzsüz ve ışıltılı bir cilde sahip olmak istiyorsanız bu ürün tam size göre. Bir miktar badem yağına birazcık limon suyu katıp masaj şeklinde cildinize uyguladığınızda cildinizin ne kadar temizlendiğini ve gözeneklerinin açıldığını gözlemleyebilirsiniz.

Badem Yağı Faydaları Nelerdir ?

Kırışık ve çatlaklar için de çok önemli katkılar sağlayan bu ürün, özellikle kış aylarında soğukların neden olduğu dudak çatlamalarına karşı oldukça etkilidir. Kış aylarında bu ürünü kullanırken, boş ve temiz bir kaba bir  miktar badem yağı ve bal koyun. Bu ikisini iyice karıştırın. Daha sonra dudağınızı uygulayın ve farkı görün. Bebeklerin ve yetişkinler ciltlerinde kullanılabilen bu ürün, cilt sağılığı bakımından çok önemlidir. Cildin nemlenmesine yardımcı olması, ciltlerdeki tahrişi gidermesi, iltihabı alması, daha yumuşak ve pürüzsüz ciltler sağlaması, dudaklardaki çatlaklığı gidermesi bu yağın cilde olan faydaları olarak sayılabilir. Tüm bunların yanı sıra, kalp sağlığını koruyan, tansiyona ve kolesterole iyi gelen, bağışıklığı ve sindirim sistemini güçlendiren, bebeklerin gelişimine katkı sağlayan, kan akışını hızlandıran bu ürün bir tık ötenizde.

333

Doğal Biberiye Yağı Faydaları

Biberiye bitkisinin yapraklarından buhar yöntemi ile elde edilen yağının bir çok faydası bulunmaktadır. Bu faydalardan bir kısmı aromaterapide kullanılması ve masajda ısınma ve uygulanan bölgede canlandırma etkisinin bulunuyor olmasıdır. Ayrıca kan akışının da hızlanmasına yardımcı olan bir yağ olarak karşımıza çıkmaktadır. Saç köklerine direk etki ediyor olmasından dolayı ve kan akışını da hızlandırdığı için, daha hızlı bir şekilde saçlara etki ettiği görülmektedir. Biberiye yağı düzenli olarak kullanılması durumunda, hem hafızayı güçlendiriyor ve hemde migren gibi baş ağrılarını da gideriyor. Biberiye yağı kullanımı suya bir kaç damla damlatılarak ve sonrasında suyun kaynatılması ile oluşturulan buharın içe çekilmesi sonucunda etkisini göstermektedir. Adalin Biberiye Yağı %100 saf olduğu için çok daha güçlü bir etkiye sahiptir.

Doğadan gelen mucizeleri bizlere sağlayan Adalin üzerinden bir çok farklı ürün çeşidini alabilirsiniz. Bunun için www.adalin.com.tr adresine girerek doğal yağları incelemeye başlayabilirsiniz.