Adalet Yürüyüşü’nden ikinci gün Kazan’da sona erdi

Adalet Yürüyüşü’nden ikinci gün Kazan’da sona erdi
16 Haziran 2017 20:24

Tarihi yürüyüş dün sabah Güvenpark’tan başladı. İlk gün 22 kilometre katedildi ve adalet korteji 75. Hipodromu yakınlarında mola verdi.

 

 

 

 

Bugün de 26 kilometre yürüyerek Kazan ilçesine ulaşan Kılıçdaroğlu, geceyi E5 kenarında bir karavanda geçirecek. Mola yerine iftar için 3 büyük çadır da kuruldu.

 

 

 

 

BAHÇELİ’YE YANIT: ONUN DA ADALETE İHTİYACI OLACAK

 

 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, ikinci gün konuşmasında kendisini ve yürüyüşünü sert sözlerle eleştiren Devlet Bahçeli’ye de yanıt verdi. CHP lideri “Yürümenin suç olduğunu da ilk kez duyuyorum ben. Böyle bir şey söz konusu değil. Bu ülkede birlikte yaşamak için adalet için yürüyoruz. Hiç meraklanmasın… Onun da adalete ihtiyacı olacak. Tüm bu eleştirilere rağmen yürüyüşü yerine getireceğiz” diye konuştu.

 

 

 

Yürüyüş için “İkinci gün gelen tepkiler son derecem olumlu” diyen Kılıçdaroğlu “Bu da Türkiye’nin adalete duyduğu ihtiyacın her geçen gün arttığını gösteriyor” yorumunda bulundu. CHP lideri ‘yorgun musunuz’ sorusuna ise ‘Hiç yorulmadık dersek yalan olur. Ama ah vah edecek halimiz yok. Akşam dinlendik bugün de yolumuza devam edeceğiz” dedi. CHP lideri saat 08:00 sıralarında yaptığı kısa basın açıklamasının ardından eline yine üzerinde sadece ‘adalet’ yazılı olan dövizi alarak yürümeye başladı.

 
Turgut ERAT-Başak KAYA-Ömer ULUHAN/SÖZCÜ