4 sene önce sayın Kılıçdaroğlu’nu böyle uyarmıştık!

4 sene önce sayın Kılıçdaroğlu’nu böyle uyarmıştık!
24 Ocak 2020 11:00

Halkın Habercisi olarak daima CHP tabanı ve örgütlerinin sesi olduk. Daima Cumhuriyet Halk Partisi ve Atatürk’ün altı ok ilkelerinin koruyucusu olarak davrandık.

 

 

 

CHP lideri sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu herkesin adaylık makam kovaladığı günlerde, ülkenin ve CHP’nin geleceği adına cesurca, dürüstçe uyardık.

Bakınız biz H&H olarak taa 4 sene önce, sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu parti bünyesinden FETÖ ile ilişki içindeki isimleri partiden ayıkla diye böyle uyarmıştık.

Bugün sayın Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanları olan Recep Cengiz ve Veli Özdemir gibi isimlere kimse FETÖ’cü suçlaması yapamıyor. Yani geçmişi, özgeçmişi belli olan solcu isimleri kimse yaftalamaya bile cesaret edemiyor. MHP lideri Devlet Bahçeli’nin bile işine son verip kapı önüne koyduğu, Rasim Bölücek gibi sağcı, Büyük Birlik kökenli bir ismi sayın Kılıçdaroğlu’nun yanına kimler ne amaçla yerleştirdi, doğrusu bilmiyoruz?!

4 sene önceki uyarılarımızı aynen satırı satırına yayınlıyoruz:

 

 

“Deniz Baykal’ın kaset kumpası ile okyanus ötesinden devrilmesiyle, 2010’da Kemal Kılıçdaroğlu’nun başa gelmesi sonrası, y-CHP adı altında partide hızlı bir başkalaşım yaşandı. Özellikle üst yönetimde FETÖ sempatizanı isimler mantar gibi çoğalmaya başladılar…

y-CHP’deki Gülen sempatizanları say say bitmez cinsten. Mesela daha düne kadar partide adını bile kimsenin doğru dürüst bilmediği milletvekili Mahmut Tanal’ı ele alalım. FETÖ’cülerin başları ne zaman sıkışsa Mahmut Tanal sahnede en önlerde boy gösteriyor.

1

Hakan Şükür ile Silivri önünde poz vermeler vs.

2

Sonra Cemaat’e ait Bank Asya’da hesap açmalar da cabası…

3

Cemaat’in kanallarından Bugün TV’ye el konulurken polisle yine en önde arbede yaşayan Tanal’ı ne yazık ki, tanklar Ankara sokaklarında cirit atarken, vatandaşa yukarıdan ateş açılırken kimseler görmedi…

Faik Tunay, Muhammet Çakmak… Sürüsüne bereket, say say bitmez! CHP içindeki bu nereden türedikleri bilinmez isimleri acaba Kemal Bey, ne zaman temizleyip, ne zaman özeleştiri verecek? Yoksa sayın Kılıçdaroğlu’ndan çok şey mi bekliyoruz?!

Gelelim eski PM üyesi ve Başdanışman Muhammed Çakmak’ın faydalarına…

4

Gülen’e durmadan CHP tabanının eleştirilerine aldırmadan, övgüler düzen bu adam şu sıralar ne yapıyor biliyor musunuz?

5

Fethullah diye ağır hakaretler içeren tweetler atıyor, telaş akıyor paçalarından.

Yahu insanda biraz dik duruş olur, siyaset yapacağım diye bir insan bu kadar eğilip bükülmez…

6

Daha düne kadar haşhaşi benzetmesi vicdansızlık diyen, Cemaat’e kalkan olan bu arkadaş şimdilerde, Gülen’e darbeci terörist diye tweetler atarak bizleri kandırabileceğini sanıyorsa çok yanılıyor. Yatacak yeriniz yok sizlerin ve CHP’yi Kılıçdaroğlu istese de istemese de sizlerden arındırıp temizleyeceğiz

7

Hani bir de ABD’de başında takke ile okyanus ötesi pozlar vererek CHP’ye önerilen sözde genç ama ANAP’tan yetişme PM üyesi ve milletvekilimiz Faik Tunay vardı. Sahi o şu sıralar acaba nerelerdedir?
8

CHP gençlik kolları üyelerine Risal-i Nur okuyun diyen Tunay’a o dönemki CHP Gençlik Kolları, biz kendisine muhalefet ettikçe, Halkın Habercisi’ne karşı savaş açmışlardı. Düşünün CHP gençleri onun fedailiğine soyunmuşlardı ve dürüst habercilik yapan H&H’ye kızıyorlardı!

91

“Haksızlık etmişiz muhterem Hoca Efendi’ye okulları bizim dünyadaki gururumuz” diye pozlar veriyor, basında FETÖ’ye övgüler diziyordu!

92

Arşiv unutmaz, kendisine muhalefet eden Atatürkçü vekil Süheyl Batum’a ağza alınmayacak şekilde yüklenmişti

93

Çankaya Belediyesi’ne Alper Taşdelen’in ve Beşiktaş’a da “Gülen’in hizmetkarıyım” diyen Murat Hazinedar’ın Hüsamettin Özkan’ın Beykoz Konakları’ndan bastırmasıyla aday gösterilmelerini de unutmayalım. Ne tesadüftür ki sürekli skandallarla medyada yer alan bu iki başkanın akıl aldıkları abileri de Kemal Bey’in başdanışmanı ÜLKÜCÜ Rasim Bölücek’ten başkası değildir!

94

Bölücek, Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’a Sarıgül, Ankara’ya da Mansur Yavaş’ı getirmesinin baş mimarıdır! Böylelikle CHP hem Ankara’yı hem de İstanbul’u kaybetmiş ama RASİM Bey hem Beşiktaş’ta hem de Çankaya’da iki dost başkan kazanmıştır oh ne ala!

95

Hazinedar ve Taşdelen ne kadar büyük skandallarla gündeme geliyor olsa bile Bölücek abileri onların yanında pozlar vermek suretiyle, genel merkez bu çocukların ardındadır kimse onlara dokunmaz mesajı vermiştir!

96

97

 

 

http://www.halkinhabercisi.com/ey-kilicdaroglu-chpyi-bu-feto-sempatizanlarindan-derhal-ayikla