3’lü infazla ilgili flaş gelişme!

3’lü infazla ilgili flaş gelişme!
30 Eylül 2017 17:21

BALIKESİR’in Bandırma İlçesi’nde dün 3 kişinin tabancayla öldürülmesiyle ilgili bir eve baskın yapan jandarma, 3 kişiyi gözaltına aldı.

 

 

 

Balıkesir’in Bandırma İlçe merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan Ayyıldız Mahallesi’ndeki Son Kurşun Atını yakınında, dün bir çoban tarafından 1’i otomobil içerisinde 2’si ise aracın yakınında olmak üzere 3 ceset bulundu. Cesetleri görünce şoke olan çoban hemen Bandırma İlçe Jandarma Komutanlığı’na bilgi verdi. Kısa sürede gelen jandarma ekipleri, baş, göğüs, sırt ve bacaklarına isabet eden kurşunlarla öldürülen kişilerin cesetlerini Bandırma Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ardından yapılan kimlik kontrollerinde öldürülen kişilerin 45 yaşındaki Sinan Demir, 30 yaşındaki İhlan Küçükşahin ile 19 yaşındaki Özgür Güven olduğunu belirledi. Yapılan incelemede öldürülen kişilerde İlhan Küçükşahin’in 2 ay önce cezaevinden çıktığı belirlendi. Cesetler daha sonra otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

 

Cinayetlerle ilgili kapsamlı soruşturma başlatan jandarma, bugün Bandırma’da bir eve yaptığı baskında, şüpheli olarak K.Y., F.A., Ş.A.’yı gözaltına aldı. Yetkililer, öldürülen kişilerin cep telefonu konuşmaları ve kamera görüntülerinden katil veya katillerin kimliğinin tesbit edilmeye çalışıldığını; olay yerinde bulunan otomobilin Bursa’dan kiralandığını; cinayetlerin alacak-verecek veya silah konusundaki bir anlaşmazlıktan olabileceğini de göz önüne alarak, soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

 

CİNAYETTE KULLANILAN TABANCALAR BULUNDU

 

Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde dün Sinan Demir, Özgür Güven ve İlhan Küçükşahin’in tabanca ile öldürülmesinin ardından, jandarma ve polisin ortaklaşa sürdürdüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan 28 yaşındaki Koray Y., 27 yaşındaki Tolga A. ve 29 yaşındaki Şahin A.’nın sorguları devam ediyor.

 

Suçlarını kabul ettikleri öne sürülen şüphelilerin, silah satmak için buluştukları Demir, Güven ve Küçükşahin ile bozuk olan bir tabanca yüzünden tartıştılarını bu nedenle, önce sürücü koltuğunun yanında oturan Sinan Demir’i, ardından ise kaçmaya çalışan Özgür Güven ve İlhan Küçükşahin’i öldürdüklerini söylediği ifade edildi. Gözaltına alınan 3 kişinin cinayet sonrası denize attıkları 3 tabanca ise güvenlik güçleri tarafından çıkartılıp emanete alındı. Olayla ilgli soruşturma devam ediyor.

 

 

Kaynak: Tufan DALGIÇ- Erdem ÖZCAN/BANDIRMA(Balıkesir), (DHA)