365 gün spor diyenlerin sitesi Spor365

365 gün spor diyenlerin sitesi Spor365
1 Eylül 2014 17:40

Spor haberlerine mi bakmıştınız? En güncel  spor haberleri, basketbol, futbol ve diğer sporlardaki en son gelişmeler, en iyi spor yazarları, nitelikli, tarafsız, çağdaş habercilik çizgisiyle Spor 365’te sizi bekliyor!

 

 

İnsanlık tarihi kadar eski olan spor, sanayi devriminden bu yana gelişerek basında da önemli bir yere sahip olmuştur.Günümüzde müsabaka, boş zaman değerlendirme, sağlık ve eğlence amaçlı bir spor endüstrisi oluşmuş durumda. Teknolojinin haberciliği yeniden şekillendirdiği bu dönemde, günlük gazetelerin spor servislerinin yanı sıra internet üzerinde spor haberciliği de önem kazanıyor. İnternet çağında okuyucunun haber alma hızı beklentisi eskiye göre çok daha fazla, okuyucu artık anında haber almak veve interaktif şekilde haberciliğe kendisi de katkıda bulunmak istiyor. Şimdi bütün bu beklentilere cevap veren bir spor sitesi var: Spor365 spordaki ve internet haberciliğindeki bilgi birikimi ve kalitesini birleştirerek sizlere kaliteli ve güncel Fenerbahçe haberleri sunuyor.

 

12345

 

 

Dünya kupası en iyi spor365’te takip edilir. 2014 dünya kupası haberleri, kupada öne çıkanlar, notlar, en iyi ve en kötü performanslar ve en heyecan verici kareler Spor365’in 2014 Dünya Kupası özel bölümü Brezilya Günlüğü’nde. En son haberler, maç analizleri ve ödüllü yarışma da spor365’te.

 
Spor365’te yalnızca futbol ve dünya kupası haberleri değil, tenis, basketbol, yüzme, voleybol ve diğer spor dallarından güncel haberler en ayrıntılı biçimde sporseverlerin ilgisine sunuluyor.

 
Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon tenis turnuvaları en iyi Spor365’ten takip edilir, voleybol ligleri, voleybol kupaları, en taze voleybol haberleri Spor365’te okunur. Süper Lig’den en son kamp, hazırlık ve transfer haberleri, futbolcuların performans değerlendirmeleri, basketbol severler için NBA’den ve FIBA Dünya Kupası’ndan son haberler, anketler, köşe yazıları, canlı skor bölümü, foto ve video galeriler ve haberlere yorum yapabilme ayrıcalığı Spor365 spor haberleri portalında sporseverlere eksiksiz bir haber deneyimi yaşatıyor.
“Dünyanın sporu”, İngiltere futbol ligi, Avrupa ligleri, Euro2016, İspanya ligi, İtalya ligi, Güney Amerika ligleri, mili takımlar ve dahası Spor365’te!

 
Türkiye Kupası, Spor Toto 3. Lig, Spor Toto 2. Lig, Kadın Futbolu, PTT 1. Lig, Fenerbahçe, Galatasaray haberleri, Beşiktaş, Trabzonspor, Eskişehirspor, Kasımpaşa, Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor, Torku Konyaspor, Sivasspor, Gençlerbirliği, Bursaspor, Çaykur Rizespor ve diğer takımlar en güncel haberleriyle Spor 365’te. Taraftarlarburada buluşuyor, takımlarıyla ilgili en ayrıntılı ve en güncel spor haberlerine her an ulaşıyor.

 
Spor365 yalnızca futbola değil tüm spor dallarına eşit önem verir. Amerikan futbolu, Formula 1, bisiklet, olimpiyatlar, okçuluk, Uzakdoğu sporları, futsal, kış sporları, motor sporları, halter, hentbol, boks, atletizm, her spor dalının meraklısı Spor365’te aradığını bulur. Basketbolda TBL, Euroleague, Eurochallenge, TKBL, FIBA Dünya Kupası, NBA, Eurocup, Türkiye Kupası, Kadınlar Avrupa Kupaları, Eurobasket, dünya kupası haberleri, 2014 dünya kupası haberleri ve dahası Spor365’te.

 
Son dakika spor haberlerini, yeni transferleri, son maçları mıokumak istiyorsunuz? Hemen şimdi http://www.spor365.com’a girerek en son spor haberlerine ulaşın! Dünya’dan ve Türkiye’den en taze spor haberleri, son transferler ve detaylı Dünya Kupası yorumları için www.spor365.com’u tıklayın!Türkiye’nin en kaliteli spor haberleri sitesi www.spor365.com’da sporla ilgili aradığınız bütün haber, analiz ve yazıları bulabilirsiniz. Spor365 sitesinde futbol, basketbol, hentbol, voleybol, tenis ve tüm spor dallarıyla ilgili en son haberler, istatistikler, canlı maç sonuçları, maç yorumları sizlere sunuluyor.Son dakika gelişmeleri, özel dosyalar, fotogaleriler ve ilgi çekici videolar, hepsi Spor365’te. Spor365 en taze spor haberlerini okuyucusuna tarafsız ve anında sunar.