31 Mart’ta FETÖ arayan iktidar kazandığı on dört seçimde FETÖ aramadı!

31 Mart’ta FETÖ arayan iktidar kazandığı on dört seçimde FETÖ aramadı!
13 Nisan 2019 11:00

Sözcü yazarı Aytunç Erkin bugünkü köşesinde seçimlere değindi.

 

31 Mart’ta FETÖ arayan iktidar kazandığı on dört seçimde FETÖ aramadı! başlıklı yazısı şu şekilde;

 

 

1 – Tarih 17 Mayıs 2006…… Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin diyor ki…“Bekleyin, çok kısa bir süre içinde, bunu kimlerin yaptığı ve arkasında kimlerin olduğu ortaya çıkacaktır…” AKP’li Şahin, Danıştay saldırısının ardından bu cümleleri kurmuş, Ergenekon kumpası da böyle başlamıştı.
Tarih 19 Mayıs 2006…Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül diyor ki… “Çetenin başı ordudan atılma bir yüzbaşı var.” Ki o yüzbaşının Muzaffer Tekin olduğu ve Ergenekon kumpası çuvalına atıldığını biliyoruz…Yine biliyorlardı…
Tarih 8 Nisan 2019…AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz diyor ki… “Çok bilgi var. Bu meselenin ardında çok daha farklı şeyler çıkacak. Bu sandık başkanlarından FETÖ kapsamında ihraç edilenler var mı? diye merak ediyorum.”
2006’dan bu yana iktidar partisi yöneticilerinin ellerinde hep ‘bilgi’ vardı. Şimdi de 31 Mart seçimlerinin ardından iktidar “FETÖ’cü avına’ çıktı. Çelişkiye bakın… MHP lideri Devlet Bahçeli her fırsatta şu açıklamayı yapmadı mı? “FETÖ’nün siyasi ayağını çıkarmak şart…”
Şimdi 2002’den bu yana yapılan 15 seçimin 14’ünde “FETÖ aramayan” iktidar son seçimde terör örgütü aramaya başladı. FETÖ’nün en güçlü olduğu dönemler 2007-2014 arasıdır. Hatırlayın… FETÖ’nün haber ajansı CİHAN, 2007 seçimlerini saat 19.00’da bitirmiş ve AKP’nin kazandığını ilan etmişti. Şimdi ne değişti? Kafaları açmaya devam edelim…

 

Yazının devamı için tıklayın;

 

index