’30 yıldır beklenen gün’

’30 yıldır beklenen gün’
18 Ekim 2020 19:15

Ahsen Melek Kocatürk ismini vermek istemeyen iş adamıyla yapmış olduğu röportajda iş adamı ismimi veripte ilgiyi üstüme çekmek istemiyorum ilgiyi Karabağ’da ki zulme çekmek istiyorum. gönüllü asker başvurusu yapmak istemesi ve bu başvuruya aldığı cevap haberin içeriğinde.

 

Ahsen Melek Kocatürk – Türkiye Havadis

 

bi299J-o_400x400

 

AHSEN MELEK KOCATÜRK : Siz kaç yaşındasınız? Ne iş yapıyorsunuz?

İş adamı: 39 yaşındayım, iş insanıyım.

 

 

AHSEN MELEK KOCATÜRK: siz cepheye mi gitmek istediniz?
İş adamı: Biz bugün öz milletimiz için, öz devletimiz için vatandaşlarımız için gidip topraklarımızı korumak istiyoruz, işgal altındaki topraklarımızı geri almak istiyoruz! Ermanistan’a destek veren terörist devletlerinle mücadele etmek istiyoruz…

Dış güçlerin gizli müttefiklerin onlarla mücadele ediyoruz… Bugün hepimiz gönüllü olarak yazılmışız, ama devletimiz sağolsun ordumuz çok güçlü olduğundan bugün hiç kimseyi almıyorlar! Bizi beklemede bırakmışlar. Bize ihtiyaç yok yani gönüllülere ihtiyaç yok! Biz gönüllü olarak cepheye gitmek istiyoruz ama bize ihtiyaç yok! Devlet bize izin verse devlet bize müsaade etse biz cepheye gitmeye hazırız.

 

 

AHSEN MELEK KOCATÜRK: bu durum karşısında devletin gönüllü askere ihtiyacı yok diyebiliriz.

İş adamı: Devletimizin biz gönüllülere ihtiyacı yok, biz sadece askerlerimizin yanına gidip moral vermek istiyoruz. Biz de burada varız ama zaten bizim devletimizin hiçbir şekilde gönüllü askerlere yani bizlere ihtiyacı yok.

 

 

AHSEN MELEK KOCATÜRK: buradaki halk kendi aralarında toplanıp meyve, sebze, kıyafet, bayrak toplanıp alıyorlar ama devlet diyor ki; bunlara gerek yok !

İş adamı: O toplama işi bazı annelerimiz yardım yapmak isteği vicdan borcu olarak görüyorlar bunu, biz askerimize nasıl bir şey götürelim de yanlarında olduğumuzu gösterelim çabasındalar. Çünkü biz ordumuzla gurur duyuyoruz. Onlar bizim devletimizin namusunu şerefini koruyorlar, biz askerlerimizle gurur duyuyoruz… Devlet başkanımızla da gurur duyuyoruz ki bu olay karşısında dik durup başımızı öne eğdirmedi. Bu günlerde bize bir şey bırakmamıştır. Zaten kendisi tek başına her şeyi yapmıştır!

 

 

AHSEN MELEK KOCATÜRK: Azerbaycan Devleti çok güçlü

İş adamı: Tabi ekonomide de güçlüyüz orduda da güçlüyüz. İnsanlarımızın motivasyonu da güçlü, bu günleri şehit annelerimize babalarımıza sorsanız hepsine hepsi der ki Vatan sağolsun. Başka ne kadar çocuğum var hepsi de vatana kurban olsun, bu gün o gün hepsi de böyle konuşur.

 

 

AHSEN MELEK KOCATÜRK: 30 yıldır beklenen gün

İş adamı: Tabi 30 yıldır beklenen gündür, bugün insanlarımızın gururu çok büyük, şerefi çok büyük, halkımız bir şey yapmak istiyor ana zaten devlet her şeyi yapmıştır. Hepimiz dediğim gibi askeriz, şehidiz, gaziyiz.
Türk ordusu da her zaman olduğu gibi bizim yanımızda Allah Rcep Tayyip Erdoğan’a zeval vermesin bugün Türk ordusuyla birleşmişiz, siz 90 milyon biz 10 milyon tek yumruk oldukbu belanın üstesinden gene beraber geleceğiz…

 

https://www.turkiyehavadis.com/ahsen-melek-kocaturk-30-yildir-beklenen-gun/49949/