3 askeri şehit etti diye bakın kimi tutuklamışlar!

3 askeri şehit etti diye bakın kimi tutuklamışlar!
30 Ekim 2014 16:08

Başbakan Davutoğlu ve yetkililerin, Yüksekova’da 3 askeri şehit eden isim olarak sundukları Karani Tekin’in olay sırasındaki görüntüleri ortaya çıktı.

 

 

Yüksekova’da 3 askerimizin şehit edilmesinin ardından gözaltına alınan ve olayın faili olarak sunulan 19 yaşındaki Karani Tekin’in olayın yaşandığı dakikalarda bir kargo şirketinde olduğuna dair kamera kayıtları ortaya çıktı.

 

 

Yüksekova’da meydana gelen silahlı saldırıda 3 askerimizin şehit edilmesinin ardından gözaltına alınan ve olayın faili olarak sunulan 19 yaşındaki Karani Tekin’in olayın yaşandığı dakikalarda bir kargo şirketinde olduğuna dair kamera kayıtlarına ulaşıldı. Valiliğinin açıklamasına göre olay saat 15.45’te gerçekleşirken, görüntülerde Tekin’in 15.44’te halen kargoda olduğu görülüyor.

 

 

Görüntülerde Tekin içeriye girdikten sonra vezneye giderek kendisine gelen paketi alarak içindeki ayakkabıyı çıkarıp bir süreliğine inceliyor. Ayakkabı çiftini inceledikten sonra tekrar vezneye yönelerek makbuzu da cebine koyarak 15.44.04’te kargodan ayrılıyor. Olayın gerçekleştiği yer ile kargo binasının arasındaki bir kilometrelik mesafe göz önüne alındığında, Tekin’in bir dakika içerisinde çarşı merkezindeki gündelik yoğunluk arasından olay yerine ulaşmasının fiziken mümkün olmadığı anlaşılıyor.

 

 

KAYNAK: BUGÜN