24 TV logo ve stüdyosunu değiştirdi

24 TV logo ve stüdyosunu değiştirdi
12 Haziran 2018 14:12

10 yıllık habercilik tecrübesini milletinin ve ülkesinin yanında yer aldığı haberleriyle gösteren 24 TV yaptığı lansman tanıtımı ile yeni logosunu ve stüdyosunu tanıttı.

 

 

2007 yılında yayın hayatına başlayan 24 TV, ilkeli haberciliği, her zaman milletinin yanında yer alan dili, kesintisiz ve hızlığı haberciliğinin yanı sıra yeni logosu ve stüdyoları ile de büyük beğeni topladı. Pek çok ismin katıldığı lansman tanıtımında 24 TV’nin yola ilk çıktığı günden bu yana hangi habere nasıl baktığı kısa bir video ile izletildi. Her zaman yanlı bir habercilik yaptığını ve milli iradenin milletin yanında olduğunu bastıra bastıra dile getirmenin yanında haberciliğine de yansıtan 24 TV, her zaman demokrasi, birlikte yaşam, ortak akıl ve düşünce özgürlüğünü savunmuş, bundan sonra da savunmaya devam edecek.

Yayın hayatına başladığı günden bu yana “Doğrusunu öğrenin” sloganı, 24 saat kesintisiz canlı, doğru ve milletinin yanında yerli habercilik ve uzman kadrosu ile gündemi yakından takip etmenin yanı sıra gündem oluşturan, milli iradenin sesi olmaya gayret gösteren, ekonomik, küresel ve bölgesel konuların en iyi ve doğru şekilde analiz eden, işinin uzmanı kişileri konuk olarak alan tartışma programların yer verildiği, haber alma özgürlüğünü bizden yana kullanan kıymetli milletimize en özel haberleri, en sıcak gelişmeleri, yerinden canlı bağlantılarla tüm ayrıntıları ekrandan anlık sunmaktadır.

Ekranlardan olduğu kadar sosyal medyada da hızlı, milletten yana taraflı, sıcak haber ve anlık gelişmeleri takipçilerine ulaştırmada da birinciliği kimseye kaptırmayan 24 TV sosyal mecra ve mobil uygulamalarıyla da TV ekranını eş zamanlı olarak dijital mecrada da haberleri okuyucuyu hızlı bir şekilde ulaştırmaktadır.

Teknolojiye büyük önem veren ve gelişen teknolojiye anında ayak uyduran 24 TV, yenilediği logosu ve stüdyosu ile alanında zirvede olmaya devam ediyor.

Hızla gelişen teknolojiye ayak uyduran ve logosunun yanı sıra stüdyosunu da bu teknolojiye göre hazırlayan 24 TV, yine pek çok özel haberin yanı sıra gündem belirleyen özel dosya haberleri ve kaliteli içeriklerle daha teknolojik, daha iddialı ve çok daha güçlü bir şekilde yine milli iradenin yanında yer aldığı habercilik anlayışına devam ediyor.

600 metrekare olan ve özel olarak tasarlanan bu özelliği ile Avrupa’nın en büyüğü olan 24 TV stüdyolarında tüm alan led ekranlarla kaplı. Stüdyonun tamamının led ekranlarla kaplı olması, izleyiciye daha canlı, grafiklerin ve animasyonların ağırlıklı olduğu bir ekran ile haber sunmayı amaçlıyor.

“Doğrusunu öğrenin” sloganı ile yayın hayatına başlayan ve en doğru haberleri en hızlı şekilde seyirciye aktaran 24 TV, tüm platformlarda rahatlıkla izlenebiliyor. İşte 24 TV’ye ulaşabileceğiniz platformlar;

Digiturk 40. Kanal

D-Smart 34. Kanal

Turkcell TV 54. Kanal

Tivibu 36. Kanal

Kablo Tv 59. Kanal

Teledünya 47. Kanal

TÜRKSAT 4A HD

Frekans: 12.310 Symbol: 15000

Polarizasyon: V – Dikey Fec: 3/4

TÜRKSAT 4A SD

Frekans: 12.294 Symbol: 12000

Polarizasyon: V – Dikey Fec: 5/6

TV’lerde olduğu kadar 24 TV’yi sosyal medya, internet ve mobil uygulamalarımız ile de canlı izleyebilir, haberlere hızlı şekilde ulaşabilir, yayınlanan haberlerin videolarını daha sonra yeniden izleyebilirsiniz. İşte 24 TV’nin sosyal medya, internet ve mobil uygulama adresleri;

http://www.yirmidort.tv/

https://twitter.com/yirmidorttv

https://www.facebook.com/yirmidorttv

https://www.instagram.com/yirmidorttv

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/24-tv/id1187926970?ls=1&mt=8

Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.yirmidort.android