2020’nin En Gözde Filmleri

2020’nin En Gözde Filmleri
17 Mayıs 2020 12:50

Geçtiğimiz yıl full hd film keyfi konusunda çok bereketli bir seneydi ve birçok film ödüle doyarken Avatar’ın tahttan inişi de bu yıl içerisinde gerçekleşti. Bu yıl Avengers: Endgame en çok hasılat yapan film olarak adını ölümsüzleştirdi. Sizler için 2020 yılının en çok konuşulan, en çok izlenen ve en gözde filmlerinin listesini derledik. İyi seyirler.

 

1

Gerçek Bir Efsane: Parazit

Listemize 2019 yılının sonunda görücüye çıkan parazit filmi ile başlamak istedik. Sinema tarihinin en büyük ödüllerinden olan 92. Akademi Ödülü sahibi Parazit aynı zamanda Oscar’dan da en iyi film ödülüne layık görüldü. Filmin başrollerinde Cho Yeo- Jeoung, Lee Sun- Kyun, Song Kang-ho bulunmaktadır ve gerilim türünde film keyfi sürmek isterseniz ilk tercihiniz olmasını tavsiye ederiz.

 

Detaylı olarak bakmak istersek kurgu ve senaryo olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış ve seyircisini kendisine bağlamıştır. Parazit canlılara zarar veren bir organizmadır ve Kim ailesi bu sınırların içerisinde kendisini bulur. Artık bir sistemin parçasılar ve burada yaşanılanlar büyük bir işçilik ile seyircisine aktarılıyor. Başarılı bir yönetmenlik ile mutlaka incelenmesi gereken filmlerin başında geliyor.

Tarihin Gözleri Olmak İsterseniz: 1917

Epik film kategorisinde yer alan bu 2020 filmleri arasında dikkat çekmektedir. I. Dünya Savaşı’ndaki iki askerin başından geçen olayları anlatmaktadır. Filmin senaristi Sam Mendes filmi çekerken bile çok etkilendiklerini paylaşmaktadır. İki Britanyalı askere asla yapacaklarını düşünmedikleri bir görev verilir ve ellerinde yüzlerce kişinin canı ile düşmanın içine sızmaları beklenir. İşin daha da içselleşmesini sağlayan olay ise başarısız olmaları durumunda ölecek askerlerden biri askerin kardeşidir. Kıdemsiz Onbaşı Blake ve Onbaşı Schofield’in gözünden tarihe konuk olabilirsiniz. Tek plan çekilen savaş filmlerinden etkileniyorsanız heyecanla takip edeceğiniz bir film olacaktır.

2

Harley Quinn Hayranlarına: Yırtıcı Kuşlar

Suç lordu tarafından kaçırılan bir kızın mücadelesini izlemek size çok büyük keyif verebilir. Kötü adamlar genç bir kızı kaçırır ve şehirde bir kargaşa ortamı yaratılır. Bu durum için ise Black Canary, Harley Quinn ve Rene Montoya’nın birleşmesine ve ekip olarak hareket etmesine neden olur elbette ki genç kızı Gotham’ın adamlarından kurtarana kadar.  Film çok fazla merak uyandırmasının sebebi elbette ki Joker tarafından terk edilen ve büyük acı çeken Harley’in uyarlaması olmasıdır. Tek başına yer verilmese de ağırlıklı olarak Quinn’in ruh halini ve gizemli hikayesini öğrenmek için mutlaka izlenmelidir. Karakterin dengesiz kararları ise filmin ön görülmesini zorlaştırdığı için seyir keyfini de arttırmaktadır.

Çılgınlar için Bad Boys Ekibi

HD Film keyfi sürmek için aksiyon filmlerinden daha iyisi yoktur. Her zaman çılgın olan ve başrollerini Will Smith, Vanessa Hudgens ve Martin Lawrence’in paylaştığı film 3. Serisi ile karışınızda.  Uyuşturucu ile savaşmaya kararlı iki polisin başından geçen olaylar konu edilmektedir. Özel hayatlarının getirmiş olduğu zorlukların yanında bir de uyuşturucu baronu olan Armando Armas’ın peşine takılan ikilinin hedeflerine ulaşması için zorlu yollardan geçmesi gerekir. Bad Boys kahramanlarını seviyorsanız yine keyifle izleyeceğiniz filmlerdendir.

3

Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi

2019 yılını son günlerinde sevenleri ile buluşan macera ve bilim kurgu türündeki bu film Büyük Lider Snoke’nin öldürülmesinin ardından Kylo Ren’in liderliğini konu almaktadır. Geçmişteki zincirlerinden kurtulan ve kendi iç gücünü fark etmiş yeni lider ilk düzeni sağlamaya çalışmaktadır. Karanlığın ve aydınlığın savaşı, lideri yenmek için her saniye uğraşan Rey ve yeniden beliren Ren Şövalyelerinin arasında galaksinin dengelerini gözleyeceksiniz. Asilerin son savaşını ve göze batan filmlerden çok daha fazlasını full hd kalitesinde izlemek ve 2020 film izle için https://www.fullhdfilmizlesene.com/yil/2020-filmleri-izle sitesini ziyaret edebilirsiniz.