2020 Filmleri İzle – 2020 Son Çıkan Filmleri HD İzle | Sinefy.com

2020 Filmleri İzle – 2020 Son Çıkan Filmleri HD İzle | Sinefy.com
11 Şubat 2020 09:13

2020 Filmleri İzle – 2020 Son Çıkan Filmleri HD İzle başlığıyla hazırladığımız bu listeyi hazırlarken başta komedi, romantik, aksiyon, korku olmak üzere en popüler türleri ve öncelikli Onedio, Ekşi Sözlük, Netflix ve IMDB olmak üzere birçok site ve önerileri sizler için inceleyerek bir araya getirdik. Fragman izle butonuyla fragmanları izleyip, film izle butonu ile yabancı film izle (sinefy.com) sitemizden filmleri hd kalitede izleyebilirsin.
Hollywood’un büyük stüdyoları, 2020 yılı için mükemmel filmler hazırlamış görünüyor. 2020 görünüşe göre filmlerde destansı bir yıl olacak. İşte 2020’de dört gözle beklediğimiz filmler.

 

2020 Filmleri İzle

 

1. Yırtıcı Kuşlar (ve Muhteşem Harley Quinn) – Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020)

birds-of-prey-and-the-fantabulous-emancipation-of-one-harley-quinn

Suicide Squad: Gerçek Kötüler filmi bekleneni vermedi fakat DC fanları Margot Robbie’nin Harley Quinn karakterini çok beğendiler. Bu sebeple Birds of Prey filminin yapımcıları Harley Quinn karakterini daha ön plana aldılar.
Birds of Prey ilk çizgi romanı DC Comics tarafından 1996 yılında çıktığında Black Canary ve Oracle birleşmesini anlatıyordu. Günümüze kadar defalarca yinelemesi yapıldı. Bu filmde DC’nin sokak seviyesindeki kadın kahramanları ve anti-kahramanları içeren bir kadroyla karışılaşmaktayız.

2. Gerçek Kahraman – Free Guy (2020)

free-guy

Free Guy, yakında çevrimdışı olacak olan Free City adlı açık dünya video oyununda arka plan karakteri olduğunu keşfeden bir banka memuru hakkında bir aksiyon komedisidir. Genç adam bu sıradışı ve kötü adamlarla dolu dünyada hayatta kalmak için buraya ayak uydurmak ve iyi kalmak zorundadır.

3. Black Widow (2020)

black-widow

Scarlett Johansson, Marvel Sinematik Evreni’nin Dördüncü Aşamasındaki ilk film olan Marvel Studios’un aksiyon dolu casus gerilim filmi “Black Widow” da Natasha / Black Widow rolünü tekrarlıyor. Florence Pugh, Yelena rolünde, Alexei rolünde David Harbour, Kızıl Muhafız rolünde, Melina rolünde Rachel Weisz. Cate Shortland tarafından yönetilen ve Kevin Feige tarafından üretilen “Black Widow”, 1 Mayıs 2020’de ABD tiyatrolarına çıkıyor.

4. Wonder Woman 1984 (2020)

wonder-woman-1984

Wonder Woman devam niteliğinde yeni bir süper kahraman filmiyle karşımıza geliyor. Wonder Women bu macerasında kendini yepyeni bir düşmanla karşı karşıya bulmasıyla 1980’lere doğru ilerler. Aksiyon dolu Wonder Woman 1984 filmi süper kahraman filmi severleri heyecan dolu bir dünyaya götürüyor.

5. Ölmek İçin Zaman Yok – No Time to Die (2020)

no-time-to-die

Bond aktif hizmetten ayrıldı ve Jamaika’da sakin bir hayatın tadını çıkarıyor. CIA’dan eski bir arkadaşı olan Felix Leiter yardım istediğinde bu yeni hayatı kısa ömürlü olur. Kaçırılmış bir bilim insanını kurtarma misyonu beklenenden çok daha farklı olduğu ortaya çıkar. Bond için artık herşey için çok geçtir o tehlikeli yeni teknolojiyle donanmış gizemli kötü bir adamın izindedir.

6. Hızlı ve Öfkeli 9 – Fast & Furious 9 (2020)

fast-furious-9

Vin Diesel, Universal Studios’un son derece başarılı Hızlı ve Öfkeli serisinin dokuzuncu serisinde Dominic Toretto rolündedir. Hızlı ve öfkeli 9 da Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Lucas Black, Tyrese Gibson, Lex Elle ve John Cena gibi birçok isim oyuncu kadrosunu paylaşıyor.

7. Top Gun: Maverick (2020)

top-gun-maverick

Donanmanın en iyi havacılarından biri olarak otuz yılı aşkın bir süredir hizmet verdikten sonra, Pete Mitchell ait olduğu yerde, karşımıza cesur bir test pilotu olarak çıkıyor. Başrollerinde Tom Cruise ile Kelly McGillis’in olduğu 1986 yapımı Top Gun’ın devam filmi olan Maverick’in başrolünde yine Tom Cruise oynuyor. İlk filmde olduğu gibi yine Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni olarak karşımızda olacak.

8. Mulan (2020)

mulan

Disney çok sevilen bir başka animasyon filmini daha live-action filmine dönüştürüyor. Çin İmparatoru, aile başına bir erkeğin ülkeyi kuzey işgalcilerinden korumak için savaşmaya çağırır. Onurlu bir savaşçının en büyük kızı Hua Mulan hasta babasının yerine İmparatorluk Ordusunda hizmet etmeye karar verir.

9. Yeni Mutantlar – The New Mutants (2020)

the-new-mutants

Charles Xavier’in okulundan ilk mezun olan beş genç mutant, iradelerine karşı gizli bir tesiste tutulurken yeteneklerini keşfederek, geçmiş günahlarından kaçmak ve kendilerini kurtarmak için savaşırlar.

10. A Quiet Place Part II – A Quiet Place 2 (2020)

a-quiet-place-part-ii

Evdeki ölümcül olayların ardından, Abbott ailesi (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) sessizlik (ses çıkardıklarında avlandıkları için artık sessiz bir hayat sürmektedirler) içinde hayatta kalmak için savaşmaya devam ederken artık dış dünyanın dehşetiyle yüzleşmek zorundadır. Sesle avlanan canlıların kum yolunun ötesine gizlenen tek tehdit olmadığını çabucak fark ederler.

11. Gretel & Hansel (2020)

gretel-hansel

İki genç kardeş yemek bulmak için gittikleri ormanda kaybolurlar. Bu uçsuz bucaksız ormanda yaşayan korkunç bir cadı iki kardeşi kaçırır. 19. Yüzyıl peri masalı olan bu filmde sizi gerilim dolu dakikalar bekliyor.

12. Bloodshot (2020)

bloodshot

Guardians of the Galaxy filmlerinde Groot karakteriyle sesini duyup, Hızlı ve Öfkeli film serisiyle kendisini tanıyıp sevdiğimiz Vin Diesel, Galaksinin Koruyucuları filminden etkilenmiş olmalı ki rotasını çizgi roman filmlerine yöneltmiş durumda. Sony’nin üstlendiği “aşırı şiddet içeren” Bloodshot filmi için başrol olarak Vin Diesel seçildi. Film nanoteknoloji ile dirilen ve ‘Harbinger’ olarak bilinen süper güçlü serserileri benzetmekle görevlendirilen ölümcül şekilde yaralanmış bir askeri anlatıyor.

13. Hayalet Avcıları Öteki Dünya – Ghostbusters: Afterlife (2020)

ghostbusters-afterlife

Ghostbusters: Afterlife, bekar bir anne ve iki çocuğu küçük bir kasabaya geldiğinde, orijinal hayalet avcıları ve dedelerinin geride bıraktığı gizli miras ile olan bağlantılarını keşfetmeye başlarlar. Ghostbusters serisinin devam filmi olan Afterlife’ın yönetmenliğini Jason Reitman yapıyor.

14. The Invisible Man (2020)

the-invisible-man

Zengin ve parlak bir bilim adamıyla devam ettiği ilişkisinde Cecilia Kass (Moss) bu adamdan duygusal ve fiziksel şiddet görmektedir. Bu şiddetli baskıdan kaçmak isteyen Cecila bir gece yarısı bu kabustan uzaklaşmak için kaçar. Ancak Cecilia’nın baskıcı erkek arkadaşı intihar ettiğinde ve ona büyük servetinin cömert bir kısmını bıraktığında Cecilia, onun ölümünün bir aldatmaca olduğundan şüphelenir. Bir dizi ürkütücü tesadüf ölümcül bir hal almaya başlar, bu durumlar sevdiklerinin hayatlarını tehdit ederken, Cecilia’nın akıl sağlığı, kimsenin göremediği biri tarafından izlendiğini umutsuzca kanıtlamaya çalıştıkça bozulmaya başlar.

15. Artemis Fowl (2020)

artemis-fowl

Artemis Fowl yazar Eoin Colfer’in çılgın popüler çocuk fantezi serilerindeki ilk iki kitaba dayanıyor. Genç bir İrlandalı suç beyni olan Artemis Fowl II (Ferdia Shaw), aile servetini geri kazanmak için kayıp babasının aramasını finanse etmek için peri Kaptan Holly Short’u (Lara McDonnell) fidye için kaçırdı.

16. The Gentlemen (2020)

the-gentlemen

Mickey Pearson, Londra’da bir marihuana imparatorluğu kurarak zenginleşen Amerikalı bir gurbetçidir. Mickey Pearson artık emekli olmak istemektedir. Ancak emekli olabilmek için yüklü bir miktarda nakit paraya ihtiyacı vardır. Bu durum onu komple ve rüşvetin döndüğü baştan çıkarıcı bir dünyanın içine düşürür.

17. The Call of the Wild (2020)

the-call-of-the-wild

Çok sevilen edebi klasikten uyarlanan Call of the Wild filmi Kaliforniya’da evinden aniden kaçırılarak egzotik vahşi bir hayata götürülen koca yürekli köpek Buck’in hayatını anlatıyor. Buck Alaska’nın vahşi doğasında hayatta kalmak için mücadele verir. Alaska’nın soğuğunda güzel bir macera filmi sizi bekliyor.

18. Morbius (2020)

morbius

Marvel’in en çekici ve çelişkili karakterlerinden biri, Oscar (R) kazananı Jared Leto’nun gizemli antihero Michael Morbius’a dönüşmesiyle sinemada karşımıza geliyor. Tehlikeli ve tedavisi olmayan nadir bir kan bozukluğu olan ve aynı kaderini çeken başkalarını kurtarmaya kararlı olan Dr. Morbius umutsuz bir kumar oynar. İlk başta radikal bir başarı gibi görünen şey, kendisini hastalıktan potansiyel olarak daha kötü bir çare olarak ortaya çıkarır. Günün sonunda Vampire dönüşen Morbius için artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır. Hayatı için kana ihtiyacı olan Morbius bunun yanında birçok insanüstü gücüde artık sahiptir.