2019 Yılında Çıkacak Aşk Filmleri

2019 Yılında Çıkacak Aşk Filmleri
22 Ocak 2019 14:25

Yabancı Film izle denince akla gelecek olan 2019 yılı filmleri, vizyona girmeden şimdiden beklenmeye başlandı. Öyle ki 2019 yılında sinema severleri karşılayacak olan pek çok iddialı yapıt bulunmakta. Gerek yerli gerekse yabancı aşk filmlerinden bazıları vizyon tarihlerini açıkladı. 2019 yılında çıkacak aşk filmleri hangileri merak edenler, şimdiden bu filmi izlemeliyim dediği filmlerin listesini çıkardı bile. Gelin bazı filmlere birlikte bakalım. Bu yılın en çok tercih izleneceği öngörülen filmlerinden bazılarını sıralamak gerekirse;

 

 

-Yabancı Filmler, What Men Want filmininin hem romantik hem de dram yönüyle ön plana çıkacağı ve 2019 ortalarında vizyondaki yerini alacağı bekleniyor. Yine romantik komedi dalında Flarsky isimli film de bulunmakta. Hemen arkasından gişede başarılı olacağı öngörülen yapıtlar arasında The Kitchen da potansiyel vaat ediyor. HD kalitede tüm bu filmleri izlemek isteyenler Diziay platformunu ziyaret edebilir ve yeni filmler arasından tercihte bulunabilir.

 

-Yerli Filmler; Aşk türünden 2019 yılında sayılı yapıtlara yer verileceği görülüyor. Örneğin yerli filmler arasında en iddialı olan yapıtların Mucize; Aşk olacağı düşünülüyor. Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği bu film, bir devam filmi niteliğinde. Vizyon tarihi ise 1 Mart olarak ifade edilse de değişmesi bekleniyor.

 

Diziay’da En Popüler Aşk Filmleri

 

2019 yılında çıkacak aşk filmleri internette ilk olarak Diziay üzerinden yayınlanacak. Nitekim merakla beklenen filmlerin hızlı ve kaliteli bir şekilde sinema severlere sunulması bu sitenin amaçları arasında. Bu anlamda merak ettiğiniz yapıtları takip etmek için Diziay kullanıcıları arasına katılabilirsiniz. Neticesinde de tüm aşk filmlerini değerlendirmenide 1080p ayrıcalığından faydalanarak bir çok yabancı içeriği izlemeniz mümkün olacaktır. Peki bu site film izleme seçenekleri adına neler sunuyor:

 

• Zengin arşivini sunuyor ve film tutkunlarını karşılıyor.
• Sadece aşk değil dramdan tarihe kadar pek çok türden filmlere yer veriliyor.
• Tür seçiminin yanı sıra, yapım ülkesi veya yılı dahi tercih edilerek filmlere erişim sağlamanız mümkün oluyor.

 

Aşk filmlerini takip etmek isteyenler öncelikle arşivlere giriş yapmalıdır. Böylece film türü tercih ederek tüm romantik yapıtlara göz atabilirsiniz. Mesela Her Şeyin Teorisi ve Pardes gibi popüler aşk filmleri bu sitede mevcut durumda. Yine 2019 yılında yayına girmesi beklenen filmlerin de listelerde olması bekleniyor. Yeni filmler anında duyurulduğu için işiniz kolay olacaktır. Sadece yeni film sıralamalarını dikkate alarak seçiminizi yapmanız yeterlidir. Böylece yüksek çözünürlük ve HD kalitede olacak şekilde filmi seyretmeniz sağlanmakta.

 

Diziay Romantik Film Listesi

 

Dizi izleyerek ya da filmlerle zaman geçirmek isteyenler Diziay listelerini incelemeye alıyor. Mesela geniş romantik film arşivi ile site adından söz ettirmektedir. Bu anlamda Yarım Kalan Şarkım Hayat Güzeldir ve Frida gibi ünlü yapıtların sunulması kullanıcılar için kült sayılan filmlere ulaşma şansı doğuruyor. Umut Işığım, Gün Doğmadan ve Sil Baştan gibi mutlaka izlenmesi gereken romantik filmlere de ev sahipliği yapmaktadır. Tüm bu filmler hakkında şu detaylara yer veriliyor;

 

• İlk başta konusuna göz atarak fikir sahibi olmanız sağlanıyor.
• Yönetmen ya da oyuncular hakkında da bilgi sahibi olmanız mümkün.
• Forumlardan ve yorumlardan da filmi değerlendirmeniz esas alınıyor.
• Son olarak IMDb puanına da göz atarak tercihinizi yapabilirsiniz.

Tüm okuyucularımız için aşk ve sevgi dolu bir yıl olması dileğiyle şimdiden iyi seyirler dileriz.