2019 Yılına Damgasını Vuran Xiaomi Cep Telefonları

2019 Yılına Damgasını Vuran Xiaomi Cep Telefonları
26 Kasım 2019 08:16

Dünyanın en büyük akıllı telefon üretici markaları arasında yer alan Xiaomi, teknoloji harikası modelleriyle yoğun ilgi görüyor. Hem dış tasarımı hem de modellerin sahip olduğu teknik donanımlar kullanıcıların akıllı telefona dair bütün beklentilerini karşılayacak nitelikte. Ağustos 2011 yılında ilk telefonunu üreten marka hızla genişleyerek günümüzde geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Üretimlerinde kullanıcı istek ve ihtiyaçlarını, teknolojik gelişmeleri modaya harmanlayarak ortaya eşsiz tasarımlar çıkarıyor. Her modeli kullanıcılar tarafından tam not almayı başarıyor.

 

Xiaomi Mi 9 Lite

a1

 

Bir akıllı telefonda olması gereken bütün özellikleri bünyesinde barındıran model şık tasarımıyla da göz dolduruyor. NanoSim kart tipiyle çalışan cihazda aynı anda iki adet sim kart kullanılabiliyor. Bu sayede iş hayatını ve özel hayatınızı tek telefonda düzene sokmanız mümkün. Hafif yapısı cepte ve çantada kolay taşıma olanağı sağlayan Xiaomi cep telefonu modeli yoğun ilgi görüyor. Ayrıca ergonomik dizaynı el yormuyor. Başka cihazlarla usb kablo yardımıyla bağlantı kurarak veri aktarımı yapabiliyorsunuz. 4030 mAh pil kapasitesiyle gün içerisinde kesintisiz olarak kullanım imkanı mevcut. Xiaomi Mi 9 Lite ile teknolojiyi elinizde hissedebilirsiniz.

 

 

Xiaomi Mi 9 T

a2

Donanım ve yazılım sistemleriyle oldukça üstün özelliklere sahip olan Mi 9 T, farklı renk seçenekleriyle herkesin zevkine hitap etmeyi başarıyor. 48 MP kamerası sayesinde en özel anlarınızı kolayca ölümsüzleştirebilirsiniz. Selfie çubuğu kullanmadan Panorama özelliğiyle oldukça geniş kareler yakalayabiliyorsunuz. Ekran içi optik sensörüyle cihazınızı tek dokunuşla açmanız mümkün. Ergonomik tasarımı ve hafif yapısı elinizde yokmuş hissi yaratıyor.

 

Xiaomi Redmi Note 8

a3

Farklı renk seçenekleriyle göz dolduran Redmi Note 8, kullanıcıların karşısına çıkarıldığı günden itibaren büyük ses getiriyor. Yüksek ekran çözünürlüğü bütün videoları en kaliteli şekilde izlemenizi sağlıyor. Üstelik yüksek pikselli kamerasıyla oldukça net ve doğal fotoğraflar elde etmeniz mümkün. 4 GB Ram kapasitesi ve 64 GB dahili hafıza ile telefonlarda bellek sorunu sona eriyor. Bütün uygulamaları en güncel haliyle kullanabilme şansınız mevcut. Parmak izi okuyucu sensör özelliği ekran kilidini açmak için uzun uzun şifreler girmekten sizi kurtarıyor. Üstün teknik özellikleriyle bu Xiaomi telefon modeli her yaşatan kullanıcıya hitap ediyor.

 

Xiaomi Redmi 8A

a4

Hızlı şarj özelliği ve yüksek pil kapasitesine sahip olan bu modelle şarj derdiniz sona eriyor. İnce yapısı ve ergonomik tasarımıyla hem şıklığı hem de kullanım rahatlığını bir arada sunuyor. Yüz tanıma özelliği sayesinde cihazı açmak için tek bakışınız yeterli. MicroSD hafıza kartı ile ekstra olarak yükseltilebilen hafızası bellek sorunu yaşama ihtimalinizi en alt seviyeye düşürüyor. 6.22 inç ekran boyutu oyun oynamak ve video seyretmek için oldukça ideal. 12 MP arka kamera, 8 MP ön kamera çözünürlüğü her ortamda eşsiz fotoğraflar yakalamanızı sağlıyor. Xiaomi Teknosa avantajlarıyla kullanıcı beğenisine sunuluyor.

 

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

a5

Yeşil ve mavi gibi değişik renk yelpazesi hem kadın hem de erkek kullanıcıların dikkatini çekiyor. Parlak arka kapak tasarımıyla her ortamda tarzınızı yansıtmanız mümkün. Üstelik 3D eğimli olması da ayrı bir avantaj. 64 MP ultra yüksek kamera çözünürlüğü adeta elinizde fotoğraf makinesi varmış hissi yaratıyor. Çok işlevli NFC ve 6 GB RAM kapasitesi size bambaşka bir deneyim yaşatıyor. Soğutucu sistemin bulunduğu cihazda kesintisi olarak 10 saate kadar aktif bir şekilde oyun oynayabiliyorsunuz. Kullanıcılar Xiaomi Red Mi Note 8 Pro ile bir telefondan çok daha fazlasına sahip oluyor.

 

Xiaomi Mi A3

a6

Üstün teknik özellikleri ve eşsiz tasarımıyla yoğun ilgi gören Mi A3 markanın en prestijli modelleri arasında yer alıyor. Geniş ekranı sayesinde oyun ve video deneyimleri daha kaliteli bir hal alıyor. Cihazın arka kısmında yer alan üçlü kamera sistemi anılarınızı daha net bir şekilde yakalamanızı sağlıyor. Yüksek pil gücü sayesinde oyunlarınızın yarıda kalma ihtimali neredeyse sıfır… Güvenlik bakımından geliştirilen parmak izi sensörüyle cihazınız bir dokunuşla koruma altında!