17 yaşında genç kaza yaptı: 1 ölü, 5 yaralı

17 yaşında genç kaza yaptı: 1 ölü, 5 yaralı
16 Temmuz 2013 21:49

Edinilen bilgiye göre kaza saat 06.00 sıralarında D-100 Karayolu Haramidere Metrobüs Durağı önü Edirne istikametinde meydana geldi.

İddiaya göre, Yakup Demir (17), babasına ait 34 TU 5136 plakalı araçla 5 arkadaşıyla birlikte dolaşmaya çıktı. Demir, metrobüs durağı önüne geldiğinde bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç aydınlatma direğine çarptı. Kaza yapan araçta büyük çapta hasar oluşurken kazazedelerin eşyaları ise yola saçıldı.

Kaza sebebiyle D-100 Karayolu Edirne istikametinde trafik kontrollü olarak sağlandı. Sürücü Yakup Demir, devrilen araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiye tarafından araçtan çıkartılan Demir’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Kazada yaralanan 5 kişi de olay yerine gelen ambulanslarla Esenyurt Devlet ve Özel Anadolu Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hastanedeki tedavileri sürüyor.

Demir’in cesedi Esenyurt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri de kaza yerinde inceleme yaptı. Kaza yapan aracın kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Demir’in henüz 17 yaşında ve ehliyetsiz olduğu öne sürüldü. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.