16 yaşında kıza enişte tacizini günlük ortaya çıkardı

16 yaşında kıza enişte tacizini günlük ortaya çıkardı
3 Eylül 2012 20:10

16 yaşındaki kızın, eniştesi tarafından 4 yıldır taciz edildiği, genç kızın günlüğü sayesinde ortaya çıktı.

 
İzmir Gaziemir’de 16 yaşındaki S.E.’nin, teyzesinin eşi tarafından 4 yıldır taciz edildiği, annesinin günlüğünü okumasıyla ortaya çıktı. Annenin şikayet ettiği enişte O.Ç., tutuklandı.
 
Ev kadını olan Ş.E., 16 yaşındaki lise öğrencisi kızı S.E.’nin masa üzerinde unuttuğu günlüğü okumaya başladı. Anne Ş.E., günlüğü okuyunca kızının yaklaşık 4 yıldır eniştesi O.Ç.’nin tacizine uğradığını görerek şoke oldu.
 
Tacizleri sorduğu kızının da yaşadıklarını anlatması üzerine Ş.E., polise başvurarak kardeşinin eşi O.Ç. hakkında şikayetçi oldu. Başlatılan soruşturma sonrasında gözaltına alınan O.Ç., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
 
ENİŞTE TACİZİNDEN ÖLEN OLMUŞTU
 
Birkaç yıl önce yine İzmir’de 42 yaşındaki B.K., eşinin yeğenine cinsel tacizde bulunmuştu. Kız, durumu halasına anlatmış, duyduklarına dayanamayan kadın da kendini iple evin tavana asıp intihar etmişti.
 
Eniştesinin tacizine uğrayan M.A., ifadesinde olayı şöyle anlatmıştı:
 
“Olay günü önce alışveriş merkezine gittik. Burada benim elimi tutmak istedi. Karşı çıktım. Bana “Seni kızım gibi, sevgilim gibi seviyorum, sevgilim aşkım” gibi sözler söylüyordu. Bu davranışlarını halama anlattım. Halam bunları duyunca rahatsızlandı. Hastanede tedaviye alındı. Ardından eve gittik. Yeniden arabayla gezmeyi teklif etti. Halam gitmemem için işaretler yaptı. Eniştem, halamı alıp odada bir süre konuştu. Ardından gitmeme izin verdi. Önce fidanlığa gittik, ardından ıssız bir alana götürdü. Burada üzerimdeki giysileri zorla çıkarttı. İkimiz de çıplaktık. Kaçmak istedim. Yakalayıp otomobile zorla soktu. Burada bana tecavüz etmek istedi. Bağırmaya başlayınca korktu. Eve döndük. Tuvalette uzun süre kalınca halam gelip sordu. Ben de eniştemin bana karşı yaptıklarını anlattım. Daha sonra halam intihar etti”