15 yaşındaki çocuğun katili yakalandı

15 yaşındaki çocuğun katili yakalandı
27 Temmuz 2018 17:00

İstanbul Eyüp’te komşu iki aile arasında çıkan çöp atma tartışmasında 15 yaşındaki lise öğrencisi Fırat Çelik öldüren Yasin G. teslim oldu. Adliyeye sevk edilen şüpheli, “Anne babasına sesleniyorum, ellerini vicdanına koysunlar ben bıçaklamadım” dedi.

 

 

 

İddialara göre, Ebru G. çöp atmak için sokağa çıktı. Aynı binada oturan Resul Çelik ise atılan çöpün kokusundan rahatsız olduklarını belirterek Ebru G.’ye tepki gösterdi. İkili arasında yaşanan tartışmayı balkondan gören Ebru G.’nin 34 yaşındaki eşi Yasin G. de aşağıya indi. Resul Çelik ile Yasin G. arasında başlayan tartışma arbedeye dönüştü. Bu esnada arbedeye dahil olan Resul Çelik’in 15 yaşındaki oğlu Fırat Çelik’e Yasin G. bıçakla saldırdı. Fırat Çelik aldığı bıçak darbeleri sonucu hayatını kaybederkenYasin G. ise olay yerinden kaçtı.

 

“ELLERİNİ VİCDANINA KOYSUNLAR BEN BIÇAKLAMADIM”

 

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekiplerine teslim olan şüpheli Yasin G. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yasin G. “Bıçaklamayı ben yapmadım, kesinlikle ben o çocuğa temas etmedim bunu özellikle annesine babasına söylüyorum. Elini vicdanına koysunlar ve annesinin elini de kesebilirdim. İnsan gibi söyledim elini çek dedim.”” dedi.

firat-celikin-katili-yakalandi-2

 

Kaynak: Tugay Saday/Sözcü

 

15 yaşındaki çocuğun katili yakalandı