12 lira gasp edenler tutuklandı

12 lira gasp edenler tutuklandı
4 Temmuz 2015 14:31

Adana’da portakal bahçesine gördükleri 26 yaşındaki H.Ö.’yü sopa ile dövüp, cebindeki 12 lira ile 1 doları gasp ettikleri iddiasıyla aranan 23 yaşındaki Mecit Can Ü., 21 yaşındaki Abdullah Ö. ile 17 yaşındaki O.K. yakalandı.

 

Merkez Seyhan İlçesi’nin Barbaros Mahallesi’nde oturan H.Ö., iddiaya göre 16 Haziran’da uyuşturucu madde kullanmak için portakal bahçesine girdi. Bahçede koluna uyuşturucu enjekte etmeye çalışan H.Ö.’nün yanına gelen kişiler sopalarla vurup cebindeki 12 lira ile 1 dolarını gasp etti.

 

H.Ö.’nün şikayetçi olması üzerine olaya karışan 23 yaşındaki İbrahim S., kısa sürede yakalandı. İfadesinde suçlamayı kabul etmeyen İbrahim S. tutuklanırken, olayı arkadaşları Mecit Can Ü., O.K. ve Abdullah Ö.’nün yaptığını ileri sürdü.

 

Gasp olayının kaçan zanlılarını yakalamak için çalışmalarını sürdüren polis, uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmak ve temin etmek suçlarından kaydı bulunan zanlıların Yenibey Mahallesi’nde yaşadıkları adresleri belirledi. Sabah saatlerinde zanlıların evine operasyon düzenleyen ekipler Mecit Can Ü., O.K. ile Abdullah Ö.’yu yakaladı. Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularında suçlarını itiraf eden 3 gasp zanlısı tutuklandı.

 

 

Kaynak: Fatih KARAÇALI/ ADANA, (DHA)