+10 Yeni Erkek Saç Modelleri 2018

+10 Yeni Erkek Saç Modelleri 2018
17 Mart 2018 18:33

Erkek Saç Modelleri  2018 –  Kısa veya uzun saçlı bir erkeğin saçının bakımı, kesim şekli ve taranış biçimi kılık kıyafeti kadar önemli bir unsurdur. Kıyafetinizi tamamlayan, stilinizi yansıtan tipinize giden hatta saçınızın rengi ve şekline göre bile farklılıklar gösteren bir detaydır.

 

 

Saç rengi; Siyah, kahverengi, sarı, kızıl, beyaz, kır düşen alacalı saç renkleri ile bu renklerin açık ya da koyu tonlarıdır.

Saçın cinsi; Kalın telli sık ve gür saçlar, ince telli seyrek ve cılız saçlardır.

Saçın şekli; Düz saçlar, dalgalı saçlar, kıvırcık saçlardır.

Her yıl, Türkiye Berberler Ve Kuaförler Federasyonunun düzenlediği etkinliklerde bir araya gelen altın makaslar, aralarında bilgi alışverişi yapmak, yılın modası olan saç şeklinin kesim tekniklerini paylaşmak, meslektaşların tanışıp kaynaşmasına zemin hazırlamak için toplanmaktadır. Kuaförlük ve berberlik mesleğinde dayanışma ve iş birliği ile her zaman yeniliklere açık bir biçimde ayakta durmasını sağlamak gibi ödüllü yarışmalar düzenleyerek de etkinliklere ve toplantılara heyecan katılmaktadır.

https://kadintrend.net  (Adresinden Bütün Saç Modellerine Ulaşabilirsiniz.)

Trend  

Arka ve yanlar kısa, önleri uzun ve kabarık saç modelleri bu yılın en trend saç modelleri arasında yer almaktadır.

Ensede sıfırla başlayan ve üste çıktıkça kademeli olarak uzunluğun arttığı bu kesim tarzında çizik atılması, şekilli çiziklerle yazı yazılması ya da resim yapılması gibi sıra dışı modeller yer almaktadır. Erkek Saç Modelleri ‘nde Çizik atma ve çizikleri şekillendirerek abartılması yetişkin kesimde kabul görmese de gençler yarışırcasına bu kesim tarzını uygulamaktadır.

Ayrıca renklendirilen saç modelleri ile bu kesim tarzı büyük ilgi görmektedir. Özellikle gençlerin önde uzun bırakılan saçları farklı ve dikkat çekici renklerle boyatması bu kesim şekline daha farklı anlamlar katmaktadır.

Enseden sıfırla başlayıp, üste doğru uzayıp saçın ön kısmında abartılı biçimde uzun bırakılan saç modellerini bir de farklı renklerle boyayıp abartan genç kesimin yanında aynı kesim tarzını abartısın uygulayan erkekler de vardır. Bunun için arkadan kesim sıfırla başlamak yerine kısa kesilmesi ve tepe kısmından öne doğru biraz daha uzun bırakılarak kesimin yapılması yeterli olmaktadır.

Saç Modelleri Erkek