​Milletin parasıyla jakuzili masaj keyfi

​Milletin parasıyla jakuzili masaj keyfi
27 Nisan 2015 10:43

Kendisine 1 trilyon liraya Mercedes marka makam aracı aldıran Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in lojmanına da ultra lüks bir tadilat yaptırdığı ortaya çıktı.

 

 

Mehmet Görmez’in kaldığı Diyanet İşleri Başkanlığı lojmanına süper lüks bir de jakuzi koydurduğu belirlendi. “Terapi masajlı jakuzi”de yorgunluk atan Başkan’ın bu ve benzeri zevklerinin astronomik bedellere mal olduğu öğrenildi.

 

 

Sayıştay raporlarına Görmez’in kullandığı jakuzili lojman için 500.000 TL’ yi aşan bir harcama yapıldığı yansıdı.

 

 

BAŞKAN SARAY’A MI ÖZENDİ?

 

 

Bilkent’te bulunan Diyanet İşleri Başkanlık Konutu için 500.000 TL’ yi aşan masraflarının bir kısmının Diyanet’in organize ettiği HAC VE UMRE paralarından karşılandığı iddia edildi.

 

 

Diyanet’in HAC ve UMRE paralarını bankalarda faizde tutulduğu da alınan bilgiler arasında.

 

 

Başkanlık lojmanını saray yavrurusuna çeviren Başkan Görmez’in Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na öykünmüş olabileceği kaydedildi.

 

 

1 MİLYONLUK MERCEDES

 

 

Sözcü Gazetesi Görmez’in 1 milyon liralık makam aracının özelliklerini yazmıştı. Habere göre Görmez, Mercedes’ine ekstra özellikler istemiş. Bunların başında da arka koltuk eğlence paketi geliyor. Her türlü multimedya özellik içeren araçta Play Station’la oyun oynama özelliği bile var.

 

 

Cami cemaatinden “Camiye yardım” söylemleriyle toplanan bağışların nereler ve kimlere harcandığı bu bilgilerle netlik kazanmış oluyor.

 

 

Kaynak: Karşı Gazete